Basket Talk

Έκκληση από Πάντερ και Λεσόρ στους οπαδούς της Παρτιζάν να μην ξεφύγουν κόντρα στη Ρεάλ!

Έκκληση από Πάντερ και Λεσόρ στους οπαδούς της Παρτιζάν να μην ξεφύγουν κόντρα στη Ρεάλ!
Να ρίξουν τους τόνους προσπαθούν άπαντες εκ των πρωταγωνιστών του χθεσινού απίστευτου περιστατικού με το ξύλο στη Μαδρίτη, φοβούμενοι απάντηση από τους οπαδούς της Παρτιζάν στο Game 3 με τη Ρεάλ. Απολογήθηκαν δημοσίως οι τιμωρημένοι πλέον Πάντερ και Λεσόρ.
Η συμπλοκή παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρτιζάν το βράδυ της Πέμπτης στο Wizink Center έχει τραβήξει τα βλέμματα σε όλη τη μπασκετική Ευρώπη και όχι μόνο, με τη διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει για τις ποινές.

Ωστόσο και ξέχωρα από τις αποφάσεις, από το πρωί της Παρασκευής (28/4) έχει ξεκινήσει και ένας χορός... απολογιών από πλευράς παικτών στα social media τους, θέλοντας να ρίξουν και τους τόνους ενόψει του Game 3 στο Βελιγράδι. Ανάμεσα σε αυτούς και οι Πάντερ, Λεσόρ οι οποίοι ήταν αυτοί που τιμωρήθηκαν από πλευράς Σέρβων για τα έκτροπα στο παρκέ.

Πιο συγκρικριμένα, ο Ματίας Λεσόρ, τόνισε με μήνυμά του στο twitter:
«Αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης ήταν ατυχές και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Ούτε φυσικά των συμπαικτών μου. Όλοι αντιδράσαμε πάνω στην ένταση της στιγμής και φυσικά όλοι αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθη. Μίλησα με κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά με τον Γκέρσον (σ.σ. Γιαμπουσέλε). Έχει επίγνωση της κατάστασης και μου ζήτησε να μεταφέρω τη συγγνώμη του στον Ντάντε (Έξουμ). Λυπάται πραγματικά που τραυματίστηκε σε αυτόν τον καυγά. Επίσης ζητώ από τους φιλάθλους μας στο Βελιγράδι που έδειξαν σπουδαία και υποδειγματική συμπεριφορά όλη την χρονιά να συνεχίσουν με τον ίδο τρόπο ώστε να μην κλιμακωθεί η κατάσταση. Το ζητούμενο είναι να δείξουν ξανά την αγάπη τους για την ομάδα».
Στο ίδιο μήκος κύματος και το μήνυμα του Κέβιν Πάντερ.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0