Basket Talk

EuroLeague: Ποινές συμμόρφωσης και όχι εξόντωσης σε Ρεάλ και Παρτιζάν!

EuroLeague: Ποινές συμμόρφωσης και όχι εξόντωσης σε Ρεάλ και Παρτιζάν!
Στα... μαλακά έπεσαν Ρεάλ και Παρτιζάν μετά την «κλωτσοπατινάδα» που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (27/4) στη Μαδρίτη. Με ποινή 5 αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Γιαμπουσέλε, δύο ματς εκτός ο Πάντερ. Απουσιάζει παραδόξως από τη «μαύρη λίστα» ο Έξουμ.
Σχετικά Άρθρα
Η πολύκροτη ενημέρωση από πλευράς EuroLeague έφτασε και ο... πέλεκυς, μόνο βαρύς δεν είναι τηρουμένων των εικόνων που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Πέμπτης (27/4) από το Wizink Center. Η διοργανώτρια αρχή έδειξε ξεκάθαρα τη διάθεσή της να νουθετήσει πάικτες και ομάδες και όχι να τους... εξοντώσει ενόψει και της κρίσιμης καμπής που βρίσκεται η διοργάνωση, μετά το χαμό που προκλήθηκε στη Μαδρίτη.

Και την ίδια ώρα που από Ισπανία μεριά έκαναν λόγο για βαριά «καμπάνα» σε Γιαμπουσέλε, στον Γάλλο επιβλήθηκε ποινή-χάδι, αναλογιζόμενοι την τουλάχιστον αντιεπαγγελματική λαβή του στον Έξουμ. Εντύπωση προκαλεί η απουσία του Αυστραλού από το ποινολόγιο ενώ με δύο ματς εκτός τιμωρήθηκε ο Πάντερ για την αντίδρασή του στο ακατανόητο φάουλ του Γιουλ. Από μία αγωνιστική επιβλήθηκε σε Λεσόρ και Ντεκ.

Οι ποινές

1) Με 5 ματς αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Γιαμπουσέλε

2) Με 2 ματς αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Πάντερ

3) Με 1 ματς αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Λεσόρ

4) Με 1 ματς αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Ντεκ

Τα δύο κλαμπ επίσης, θα αναγκαστούν να βγάλουν 50.000 ευρώ έκαστως από την... τσέπη τους, με τις ποινές να μην είναι εφέσιμες.

Συνεπώς στο Game 3 της σειράς την ερχόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι, το σύνολο του Ομπράντοβιτς θα αγωνιστεί χωρίς τους Πάντερ και Λεσόρ ενώ οι Μαδριλένοι θα επιχειρήσουν να μείνουν ζωντανοί χωρίς να υπολογίζουν στους Γιαμπουσέλε και Ντεκ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0