Basket Talk

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπέικον από τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπέικον από τους «πράσινους»
Ο κύβος ερρίφθη. Το συμβόλαιο του Ντουέιν Μπέικον με τον Παναθηναϊκό λύθηκε λόγω των επαναλαμβανόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων του.
Σχετικά Άρθρα
Τελικώς μετά τον καπνό ήρθε και η φωτιά. Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Ρόδο και το Game 2 με τον Κολοσσό Ρόδου, πάρθηκαν και οι οριστικές αποφάσεις. Το συμβόλαιο του Ντουέιν Μπέικον με τους «πράσινους» λύθηκε επισήμως λόγω των επαναλαμβανόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων του. Στον Αμερικανό είχε επιβληθεί πρόστιμο και ένα παιχνίδι στον πάγ(κ)ο (αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας) για τα... νυχτοπερπατήματά του στο Μονακό παρέα με τον Μάικ Τζέιμς ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι σε συμπαίκτη του στην προπονήση πριν την αναχώρηση για τη Ρόδο.

Εκτός των άλλων, στον Μπέικον καταλογίζονται και κάποια μικρότερης έκτασης επεισόδια, καθυστερήσεις σε προπονήσεις και γενικότερα μία ανάρμοστη συμπεριφορά ως προς τις υποχρεώσεις του προς το σύλλογο. Μεταξύ άλλων ανάμεσα στα «δριμύ κατηγορώ» υπήρξε και ένα επεισόδιο πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση για την οριστική λύση του συμβολάιου του πάρθηκε από τον τεχνικό της ομάδας, Χρήστο Σερέλη και έγινε δεκτή απο τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0