Basket Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν 80-95 (διακοπή): Στο ρινγκ της Μαδρίτης επικράτησαν οι Σέρβοι

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν 80-95 (διακοπή): Στο ρινγκ της Μαδρίτης επικράτησαν οι Σέρβοι

Η Παρτιζάν επικράτησε της Ρεάλ σε ένα ματς που δεν έχει νόημα να σχολιαστεί οτιδήποτε σχετίζεται με μπάσκετ, λόγω των πολύ σοβαρών επεισοδίων που έγιναν μεταξύ των παικτών, 1’40’’ πριν το φινάλε.

Σχετικά Άρθρα

Ο Πάντερ ξεκίνησε από το σημείο που σταμάτησε στο προηγούμενο παιχνίδι  δίνοντας αυτοπεποίθηση στην ομάδα του που μπήκε δυναμικά στο παρκέ του WiZink Center με ένα σερί 7-0. Η Ρεάλ δεν θα άφηνε τα πράγματα να ξεφύγουν από νωρίς και βρήκε τις λύσεις για να απαντήσει, όπως με το τρίποντο του «ζεστού» Μάριο Χεζόνια για το 12-18.

Ο Κροάτης ήταν ασταμάτητος και έδωσε «ανάσα» στη Ρεάλ που πλησίασε στους 3 πόντους (28-31). Ο Σμάιλαγκιτς ήταν αυτός που έδωσε τέλος στο επιθετικό κρεσέντο της Ρεάλ σκοράροντας 5 σερί πόντους μαζί με ένα απίστευτο κάρφωμα για το 28-35. Ο Σέρβος αποδείχτηκε ο άσσος στο μανίκι του Ομπράντοβιτς που σε συνδυασμό με τον ασταμάτητο Πάντερ έβαλαν την Παρτίζαν μπροστά με προβάδισμα 13 πόντων (32-45).

Όταν οι δυο ομάδες βγήκαν από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με 11-2 επιμέρους σκορ, ενώ έφτασε και στο -5 στο 25’ (52-57). Η Παρτιζάν ωστόσο πάτησε… γκάζι και προηγήθηκε με +13 (62-75) στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Η «Βασίλισσα» φάνηκε να τα… παρατάει και αυτό αποδείχθηκε από την χαμηλή αυτοπεποίθηση που είχαν οι παίκτες της προς το τέλος, που πλέον το παιχνίδι είχε κριθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες του Τσους Ματέο έκαναν δύο airball σε μια φάση…

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0