Basket Talk

Γενική σύρραξη στη Μαδρίτη και ξύλο ανάμεσα σε παίκτες! (video)

Γενική σύρραξη στη Μαδρίτη και ξύλο ανάμεσα σε παίκτες! (video)

Απίστευτες σκηνές ξύλου μεταξύ των παικτών στο Ρεάλ – Παρτιζάν, με το WiZink Center να μετατρέπεται σε ρινγκ! Το ματς διακόπηκε λόγω του μεγάλου αριθμού παικτών που ενεπλάκησσαν στα επεισόδια με το σκορ να είναι 80-95, 1'40'' πριν τη λήξη. Αύριο θα γίνει γνωστό αν θα συνεχιστεί η σειρά και ποιες θα είναι οι τιμωρίες των παικτών.

Με 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, ο Γιουλ προσπάθησε να ερίσει τον Κέβιν Πάντερ, εκείνος… τσίμπησε και ακολούθησε γενική σύρραξη.

Ο Έξουμ έσπρωξε τον Γιουλ και αμέσως ο Γκάμπριελ Ντεκ τον άρπαξε! Σε άλλη… εστία ξύλου, ο Γιαμπουσέλε έσπρωξε τον Πάντερ και ύστερα έπιασε τον Έξουμ από το λαιμό και με λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης έριξε τον Έξουμ, που έφυγε από το γήπεδο υποβασταζόμενος!

Οι διαιτητές αποφάσισαν να φύγουν από το γήπεδο και να λήξουν το παιχνίδι με το σκορ να έιναι 80-95, επειδή μια από τις δύο ομάδες (πιθανώς) δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Ο μόνος που δε μπήκε στο παρκέ ήταν ο Ρούντι Φερνάντες ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος που έτρεξε για να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Έξουμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0