Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Κάθε κατοχή μετράει!»

Μπαρτζώκας: «Κάθε κατοχή μετράει!»

Στον έλεγχο των συναισθημάτων του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με φόντο το δεύτερο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε .

Στην υπομονή και τον έλεγχο των συναισθημάτων του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Game 2 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το 1-0 του Ολυμπιακού στη Φενέρμπαχτσε: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι δύσκολα, αλλά αυτό ισχύει για τον αντίπαλο. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο, το οποίο θα έχει και αυτό τις δυσκολίες του. Είναι παιχνίδι που πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, κάθε κατοχή μετράει είναι 40 λεπτά ματς. Ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μία διαφορά πόντων».

Για τις αλλαγές που ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο σχέδιο, το γνωρίζαμε και τις άλλες φορές το ίδιο είχε κάνει. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αυτό κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Όταν δεν το κάναμε αυτό βρήκαμε αρκετές προϋποθέσεις για σουτ. Αυτό πρέπει να κάνου Για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση: «Ναι, νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με κάποιον παίκτη για να μείνει έξω».

Για το δεύτερο sold out: «Σε όλα τα γήπεδα αυτή την στιγμή τα παιχνίδια είναι sold out έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τα παιχνίδια είναι θεαματικά, έχουν μεγάλη ένταση, ξέρετε ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι ιδίος όταν έχουμε μία πρόκριση να πάμε ξανά στο Final-4.».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0