Basket Talk

Τόνι Πάρκερ: Η Γαλλία θα αποσύρει την ιστορική φανέλα με το «9» τον Ιούλιο του 2024

Τόνι Πάρκερ: Η Γαλλία θα αποσύρει την ιστορική φανέλα με το «9» τον Ιούλιο του 2024

Ο Τόνι Πάρκερ θα γίνει ο πρώτος Γάλλος μπασκετμπολίστας, του οποίου η φανέλα θα αποσυρθεί, με αποτέλεσμα το νούμερο «9» να μην ξαναχρησιμοποιηθεί από παίκτη των «τρικολόρ».

Το νούμερο «9» της Εθνικής Γαλλίας δε θα ξαναχρησιμοποιηθεί από κανέναν παίκτη των «τρικολόρ», καθώς η φανέλα του Τόνι Πάρκερ αναμένεται να αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2024!

Οι Γάλλοι, βλέποντας και το παράδειγμα με τη φαντασμαγορική τελετή απόσυρσης της φανέλας του Ντιρκ Νοβίτσκι, θα προχωρήσουν τον Ιούλιο του 2024 σε αυτήν την κίνηση για να τιμήσουν την προσφορά του Τόνι Πάρκερ.

Η γαλλική ομοσπονδία αναμένεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση τον Ιούλιο του 2024, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με ενδεχόμενο αντίπαλο τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την καριέρα του Πάρκερ να έχει συνδεθεί πέρα από τη Γαλλία και με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι αγωνίζονται στο NBA.

Το πλάνο αναφέρει ότι η εκδήλωση θα γίνει στο νέο «σπίτι» της Βιλερμπάν, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο και λειτουργικό στο τέλος του 2023.

Με την Εθνική Γαλλίας ο Πάρκερ μέτρησε 181 συμμετοχές και έχει κατακτήσει ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια σε EuroBasket.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0