Basket Talk

Giannis: «Ετοιμοπόλεμος» για το Game 4 με τους Χιτ!

Giannis: «Ετοιμοπόλεμος» για το Game 4 με τους Χιτ!
Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να φέρουν τη σειρά με τους Χιτ στα ίσα και στην προσπάθειά τους αυτή, αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους για το Game 4, τον σταρ τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τα «ελάφια» ενόψει της τέταρτης αναμέτρησης της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ καθώς αναμένεται να έχουν τον σούπερ σταρ τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρόντα. Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια λοιπόν ο «Greek Freak» θα επιστρέψει στη δράση στο τέταρτο ματς της σειράς για να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το break και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs του NBA.
Θυμίζουμε πως ο Giannis είχε τραυματιστεί στο πρώτο ημίχρονο του εναρκτήριου αγώνα της σειράς, πέφτοντας άτσαλα στο παρκέ. O Έλληνας αστέρας είχε μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων τόσο από το Game 2 όσο και από το Game 3 με την ομάδα από το Μιλγουόκι να τον έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Προβλήματα υπάρχουν και στην ομάδα της Φλόριντα καθώς οι Τάιλερ Χίρο και Βίκτωρ Ολαντίπο βρίσκονται στα... πιτς για το υπόλοιπο της περιόδου. Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το τρίτο ματς και ο Τζίμι Μπάτλερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0