Basket Talk

Στον «πάγο» Κάρδαρης και Ζαχαρής παρότι δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία!

Στον «πάγο» Κάρδαρης και Ζαχαρής παρότι δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία!
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα των δύο Ελλήνων Ελλήνων διαιτητών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση χρηματισμού στο Κόσοβο, να εξαιρεθούν από τη συνέχεια των playoffs της Basket League παρότι δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία.
Σχετικά Άρθρα
Υπάρχει «καπνός χωρίς φωτιά»; Είναι πολύ πρώιμο για να ειπωθεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση των δύο Ελλήνων διαιτητών το όνομα των οποίων «μπλέχτηκε» με απόπειρα δωροδοκίας από πλευράς Τρέπτσε πριν το Game 3 της σειράς των playoffs της SuperLiga με την Πρίστινα.

Όπως και να 'χει και παρότι ακόμα η ΕΟΚ αναμένει την επίσημη ενημέρωση από πλευράς της ομοσπονδίας του Κοσόβου, εξέδωσε ανακοινωθέν που τονίζει την εξαίρεση των κυρίων Ζαχαρή και Κάρδαρη από τη συνέχεια των playoffs της ελληνικής λίγκας. Με λίγα λόγια χωρίς επίσημη καταγγελία για εμπλοκή των εν λόγω ρέφερι στο σκάνδαλο, η Ομοσπονδία ανέφερε πως έκανε δεκτό το αίτημά τους για αντικατάσταση στους προσεχείς αγώνες των playoffs της Basket League μέχρι να πέσει... φως στο τούνελ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κάρδαρης είχε ορισθεί για τον αγώνα του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ (26/4) και ο κ. Ζαχαρής για το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι (27/4).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0