Basket Talk

Στην αντεπίθεση η ομάδα που κατηγορείται για απόπειρα χρηματισμού των Ελλήνων διαιτητών: «Είμαστε εντελώς καθαροί»

Στην αντεπίθεση η ομάδα που κατηγορείται για απόπειρα χρηματισμού των Ελλήνων διαιτητών: «Είμαστε εντελώς καθαροί»
Τη δική της απάντηση στις κατηγορίες περί απόπειρας χρηματισμού των Ελλήνων διαιτητών του αγώνα με την Πρίστινα, έδωσαν από μεριάς Τρέπτσα.
Σχετικά Άρθρα
Η Πρίστινα προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) σε μία σοβαρότατη καταγγελία απόπειρας δωροδοκίας των κυρίων Κάρδαρη και Ζαχαρή από πλευράς Τρέπτσα. Στοιχεία τα οποία μπορούν να αποδείξουν και μέσω βόντεο τόνιζαν.

Η εξέλιξη αυτή οπως ήταν αναμενο έχει φέρει ένα... γαϊτανάκι εξελίξεων με την ΕΟΚ να ζητάει επίσημη τοποθέτηση από μεριάς της ομοσπονδίας του Κοσόβου. Μεταξύ άλλων θέση πήρε και η κατηγορούμενη ομάδα, τονίοντας σε δημοσίευσή της.

«Διαβάσαμε προσεκτικά την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από την Πρίστινα, ότι δηλαδή έγιναν προσπάθειες χειραγώγησης του τελευταίου ημιτελικού των play-offs. Ο σύλλογός μας δεν αποτελεί και δεν αισθάνεται μέρος αυτών των εξελίξεων. Η Τρέπτσα είναι εντελώς καθαρή και δεν ασχολείται με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το άθλημα.

Εν προκειμένω, μιλάμε για "παιχνίδια" εκτός παρκέ. Ως εκ τούτου, καλούμε τα αρμόδια ερευνητικά όργανα του κράτους και την Ομοσπονδία Μπάσκετ του Κοσσυφοπεδίου να κάνουν τη δουλειά τους και να απομυθοποιήσουν τους ισχυρισμούς της Πρίστινα. Θα επιμείνουμε ως σύλλογος ώστε να ξεκαθαρίσουν όχι μόνο αυτοί οι ισχυρισμοί αλλά και όλες οι υποψίες για παρατυπίες στο μπάσκετ του Κοσόβου τα τελευταία χρόνια. Δεν επιτρέπουμε να δυσφημίζεται το όνομά μας.

Με αφοσίωση και αποφασιστικότητα θα προστατέψουμε το έργο μας, τον ιδρώτα μας και την εικόνα του συλλόγου. Θα πάμε ως το τέλος αυτή την υπόθεση και θα επιμείνουμε να αποκαλυφθούν όλες οι υποτιθέμενες παρατυπίες. Επαναλαμβάνουμε, ως σύλλογος είμαστε εντελώς καθαροί και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε εμπλοκή σε αυτές τις εξελίξεις».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0