Basket Talk

Έρικ ΜακΚόλουμ: «Λάθος του Αταμάν, ο Παναθηναϊκός αλλάζει τους προπονητές σαν να είναι εσώρουχα»

Έρικ ΜακΚόλουμ: «Λάθος του Αταμάν, ο Παναθηναϊκός αλλάζει τους προπονητές σαν να είναι εσώρουχα»

Ο γκαρντ της Καρσίγιακα προέβη σε δηλώσεις για την πρόσληψη του Αταμάν από τον Παναθηναϊκό και για την αστάθεια στον «πράσινο» πάγκο τα τελευταία χρόνια.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς περιείχαν «καυστικές» ατάκες για την αστάθεια του πάγκου του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, αλλά μίλησε και για την έλευση του Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας ότι είναι λανθασμένη η επιλογή του Τούρκου κόουτς!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚόλουμ:

«Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πόσους προπονητές; Τους αλλάζουν σαν να είναι εσώρουχα. Υπάρχει πολλή πίεση εκεί, δεν είναι ισχυρή δύναμη στα Playoffs της EuroLeague εδώ και πολύ καιρό. Μια μέρα έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, την άλλη αποσύρεται, και μετά προσπαθεί να πουλήσει τις μετοχές του στους υπόλοιπους (μετόχους). Αν ήμουν προπονητής, θα’ θελα σταθερότητα, θέλω να ξέρω τι θα κάνω» είπε αρχικά ο Αμερικανός.

«Θα ήθελα να έχω το διπλάσιο μπάτζετ. Στην Εφές, έχει διπλάσιο μπάτζετ, γιατί να θέλεις να πας στο μισό και με λιγότερη ασφάλεια στη δουλειά σου; Αυτή είναι απλά η άποψή μου εκτός αν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει στα παλιά χρόνια» συμπλήρωσε.

Ο γκαρντ της Καρσίγιακα είπε επίσης: «Ο Αταμάν θέλει να έχει τον έλεγχο όσον αφορά στην εξέλιξη των παικτών, διαλέγοντας δικούς του (παίκτες) και δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα το κάνει αυτό. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε, αλλά ο Αταμάν χρειάζεται έναν δυνατό γκαρντ. Όταν κόβεις το μπάτζετ κατά 50%, πηγαίνοντας σε διαφορετική ομάδα, θα είναι δύσκολο να βρεις τους… Μίσιτς και τους… Σέιν Λάρκιν»

«Εγώ έχω πρόβλημα με αυτό» είπε ο ΜακΚόλουμ για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Αταμάν, «Πιστεύω ότι οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος γιατί εκπροσωπούμε οργανισμούς, εκπροσωπούμε τους φιλάθλους και υπάρχει και ένα συγκεκριμένο επίπεδο επαγγελματισμού».

«Δε λέω αν μπορείς ή αν δε μπορείς να υπογράψεις το συμβόλαιο, τέλοσπαντων. Έτσι είναι η κατάσταση, είτε υπογράψεις είτε όχι, αυτό είναι στο χέρι σου, αλλά το να μιλάς δημόσια για άλλη ομάδα στην οποία θα μπορούσες να αγωνιστείς ή να προπονήσεις μέσα στη συγκεκριμένη σεζόν, σε αποσυντονίζει. Το κάνει δύσκολο για τους παίκτες σου να παίξουν για εσένα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0