Basket Talk

Αταμάν: «Θέλω να γίνω νέος Ομπράντοβιτς του Παναθηναϊκού»

Αταμάν: «Θέλω να γίνω νέος Ομπράντοβιτς του Παναθηναϊκού»
Την πρώτη του συνέντευξη αναφορικά στο «φλερτ» με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει τις τύχες των πράσινων παραχώρησε στην εφημερίδα Live Sport ο Εργκίν Αταμάν!
Ο Τούρκος τεχνικός, κάτοχος δύο συνεχόμενων τίτλων της Ευρωλίγκα, παραδέχθηκε φυσικά ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους διοικούντες την πράσινη ΚΑΕ και εξέφρασε τη θετική του διάθεση στην προοπτική να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

«Είναι αλήθεια πως μιλάμε και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι οτι έχω καλό συναίσθημα. Έχουμε κάνει ειλικρινείς συζητήσεις και από όσα εισπράττω μέσα από αυτές, τολμώ να πω ότι το προαίσθημα είναι θετικό. Και θα πω επίσης ότι για εμένα, εφόσον φύγω από την Έφες ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη επιλογή μου» δήλωσε στη Live Sport και τον Σωτήρη Βετάκη ενώ πρόσθεσε πως θα απαντήσει σύντομα στην πρόταση του Παναθηναϊκού προσδιορίζοντας το χρονικό διάστημα μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που περιμένει από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι ο καθορισμός του μπάτζετ και των στόχων, αποδέχθηκε το ότι αν αναλάβει τους πράσινους θα πρέπει να φέρει άμεσα επιτυχίες και κατέληξε λέγοντας: «Ο πρόεδρος μου τόνισε πως θέλει να γυρίσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αρμόζει και αυτό επίσης ταιριάζει με εμένα. Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους και να πετύχουμε πολλά. Αν έρθω στον Παναθηναϊκό θέλω να γίνει ο νέος Ζέλικο του Παναθηναϊκού».

FuDsO2WWAAAMDZ-.jpeg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0