Basket Talk

Αντίθετη με την ελληνοποίηση Ουόκαπ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Αντίθετη με την ελληνοποίηση Ουόκαπ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Την αντίθεσή της ως προς το ζήτημα της επικείμενης απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου από τον Τόμας Ουόκαπ, έδειξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχετικά Άρθρα

Η απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου από τον Τόμας Ουόκαπ φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και η εξέλιξη αυτή δεν έχει φέρει μόνο επευφημίες αλλά και αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που δεν χάρηκε για την... μετονομασία του Τόμας σε Θωμά, ήταν αφενός η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο «πράσινοι» δημοσιοποίησαν τις θέσεις τους ως προς την τροπή των γεγονότων ενώ και ο διευθυντής επικοινωνίας, έδειξε την ενόχλησή του και μέσω story του στο instagram. Ο Δημήτρης Κοντός διαφώνησε με το σύντομο χρονικό διάστημα πιθανής χορήγησης ελληνικού διαβατηρίου στον Ουόκαπ, κάνοντας σαφείς υπαινιγμούς για τη διοίκηση Λιόλιου και τα κριτήρια που αυτή πράττει.
1681833038683_2.jpg
«Σε 19 μήνες Έλληνας την ίδια ώρα που άλλοι παλεύουν για χρόνια να πάρουν το διαβατήριο της χώρας που φοιτούν στα σχολεία της, κρατάνε τη σημαία της και αναπνέουν από μωρά τον αέρα της. Με ένα τηλέφωνο και ένα κωλόχαρτο για κάποιον που απάντησε «είμαι Αμερικανός» όλα γίνονται. Άλλη μια επιτυχία της διοίκησης Λιόλιου για το ελληνικό μπάσκετ» έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ σε story στο Instagram.

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ακολουθήσει ποτέ τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού που πλήττουν ανεπανόρθωτα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν πρόκειται να ζητήσει την ελληνοποίηση δικών της ξένων αθλητών και ούτε θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει να παίξουν περισσότεροι ξένοι και λιγότεροι Έλληνες στο πρωτάθλημα μας. Γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που πρεσβεύει παντού τα ελληνικά ιδεώδη» τονίζουν χαρακτηριστικά στις τάξεις του «τριφυλλιού».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0