Basket Talk

Σερέλης: «Ο Ομπράντοβιτς ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη – Κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Ο Ομπράντοβιτς ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη – Κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό»

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν, ομολογώντας πάντως ότι πρόκειται για μία κακή σεζόν για την ομάδα. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν και τελικά ηττήθηκε στο «νήμα» με 83-81 (14/04). Στις δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του «τριφυλλιού», τονίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για μία κακή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θέλω να σας πω ότι για την ομάδα μου ήταν μια πολύ κακή σεζόν. Θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που ήθελε πολύ το παιχνίδι και άξιζε να βρίσκεται στα προημιτελικά. Θεωρώ ότι ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Διαβάσαμε καλά την αντίπαλη άμυνα, γι’ αυτό μέχρι το τέλος ήμασταν κοντά και απείχαμε λίγο να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην Παρτιζάν, πιστεύω πως χάσαμε γιατί είχαμε κακές αποφάσεις στο τέλος, στις δύο τελευταίες κατοχές. Έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0