Basket Talk

Η... τσιρίδα της κόρης του ΝτεΡόζαν MVP των Μπουλς! (video)

Η... τσιρίδα της κόρης του ΝτεΡόζαν MVP των Μπουλς! (video)

Η κόρη του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση των Ράπτορς με τους Μπουλς, καθώς ούρλιαζε σε κάθε βολή της ομάδας του Τορόντο!

Ήθελε να βοηθήσει τον πατέρα της με κάθε τρόπο και τελικά τα… κατάφερε! Η 9χρονη κόρη του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν βρέθηκε στο Τορόντο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Ράπτορς με τους Μπουλς, με τους «ταύρους» να επικρατούν τελικά με 109-105. Ωστόσο δεν περιορίστηκε απλώς σε αυτό.

Προσπαθούσε να «σπρώξει» το Σικάγο στη νίκη και έτσι, κάθε φορά που οι αντίπαλοι εκτελούσαν ελεύθερες βολές, εκείνη… ούρλιαζε με όλη τη δύναμη της φωνής της!

Κι αν νομίζετε ότι δεν είχε αποτέλεσμα, πλανάσθε πλάνην οικτράν! Οι Ράπτορς πήγαν συνολικά στη γραμμή της «φιλανθρωπίας» 36 φορές, ευστοχώντας μόλις στις 18, ήτοι μόλις 50%!

Ο ΝτεΡόζαν δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης για την κόρη του ότι «με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα τηλέφωνο και μου ζητούσε συνεχώς να έρθει. Επέμενε να έρθει να με στηρίξει και της είπα ότι μπορούσε να χάσει μία μέρα από το σχολείο. Χαίρομαι που το έκανε. Σίγουρα της χρωστάω χρήματα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0