Basket Talk

Ράπτορς – Μπουλς 105-109: Συγκλονιστική ανατροπή από το -19 για το Σικάγο και τώρα… Χιτ! (video)

Ράπτορς – Μπουλς 105-109: Συγκλονιστική ανατροπή από το -19 για το Σικάγο και τώρα… Χιτ! (video)

Οι Σικάγο Μπουλς έκαναν μία τρομερή ανατροπή στο Τορόντο, γυρνώντας από το -19 στην αρχή της τρίτης περιόδου. Επικράτησαν με 109-105 των Ράπτορς για το παιχνίδι των θέσεων 9-10 της Ανατολής στο play-in τουρνουά και θα παλέψουν με τους Μαϊάμι Χιτ για μία θέση στα playoffs του NBA.

Ο Ζακ ΛαΒίν ήταν… ασταμάτητος, οι Σικάγο Μπουλς δεν τα παράτησαν ποτέ και τελικά ήταν εκείνοι που επικράτησαν στο ματς των θέσεων 9-10 της Ανατολικής περιφέρειας στο play-in τουρνουά του NBA, νικώντας τους Ράπτορς με 109-105. Αν και βρέθηκαν στο -19 στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την υπέρβαση ανατρέποντας υπέρ τους την κατάσταση.

Οι Ράπτορς με 12 δευτερόλεπτα να απομένουν και το σκορ στο 104-107, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, καθώς ο Σιάκαμ κέρδισε φάουλ σε σουτ τριών πόντων. Ωστόσο, είχε μόλις 1/3 βολές και έτσι, οι «ταύροι» θα διεκδικήσουν απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ μία θέση στα playoffs του ΝΒΑ, από την οποία θα προκύψει και ο αντίπαλος των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κορυφαίος για τους Μπουλς, όπως αναφέρθηκε, ήταν ο ΛαΒίν, που σταμάτησε στους 39 πόντους, καταγράφοντας ακόμα 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, μαζί με 4 λάθη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0