Basket Talk

Οπαδοί του ΠΑΟΚ «μπούκαραν» σε αγώνα εφηβικού στο Ιβανώφειο με λοστό! (video)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ «μπούκαραν» σε αγώνα εφηβικού στο Ιβανώφειο με λοστό! (video)
«Μπαρούτι» μύριζε την περασμένη Κυριακή (2/4) η κατάσταση στο Ιβανώφειο όταν 40 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ... μπούκαραν κατά τη διάρκεια αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος. Ένας εξ'  αυτών κρατούσε λοστό στα χέρια του.
Ξώφαλτσα πέρασε άλλο ένα σκηνικό βίας την περασμένη Κυριακή (2/4) και πιο συγκεκριμένα στο Ιβανώφειο κατά τη διάρκεια αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «makthes.gr». 

Πληροφορίες λοιπόν από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως 40 περίπου άτομα που φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΔΕΚΑ με τον «δικέφαλο του Βορρά» για το εφηβικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας από αυτούς κρατούσε λοστό στα χέρια του και αφού φώναξαν υπέρ της ομάδας τους και έγραψαν συνθήματα στις κερκίδες, αποχώρησαν.


Τρομοκρατημένοι γονείς των αθλητών, ζήτησαν την επέμβαση της αστυνομίας και δήλωσαν πως: «Έψαχναν να κάνουν κακό. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Ευτυχώς δεν βρήκαν γιατί θα είχαμε δράματα. Ζητήσαμε από την αστυνομία να τους απομακρύνει αλλά μας απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι».
lostos-agonas-basket3_1.jpg
Πηγή: www.makthes.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0