Basket Talk

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Μωραΐτη ενόψει της νέας σεζόν!

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Μωραΐτη ενόψει της νέας σεζόν!
Αρκετές αλλαγές προμηνύονται στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, με την ενίσχυση του ελληνικού κορμού να αποτελεί μία από τις προτεραιότητες. Για το λόγο αυτό, στο «τριφύλλι» φαίνεται πως εξετάζουν και την περίπτωση του Δημήτρη Μωραΐτη, με το βλέμμα στην... επόμενη μέρα.
Το... παζλ της επόμενης ημέρας έχουν αρχίσει να σκέφτονται ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά την δύσκολη - έως τώρα τουλάχιστον - σεζόν που διανύουν. Στο «πράσινο στρατόπεδο» φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση για σαρωτικές αλλαγές και μία από τις προετεραιότητες αποτελεί η ενίσχυση του ελληνικού κορμού.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι «πράσινοι» σκέφτονται και τον Δημήτρη Μωραΐτη του Περιστερίου (εκτός του Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος ακούγεται καιρό τώρα). Ο Έλληνας γκαρντ έχει διαγράψει τεράστια βελτίωση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τον εμπιστεύεται αρκετά, έχοντας δείξει και με το εθνόσημο θετικότατα δείγματα γραφής.

Βέβαια ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους Περιστεριώτες, γεγονός βέβαια που δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα σε περίπτωση που αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό να ασχοληθούν πιο ενεργά με την περίπτωσή του. Αυτή τη στιγμή, μοιάζει αρκετά πρώϊμο και μένει να φανεί κατά πόσον υπάρχει και... φωτιά στον καπνό που δεδομένα «αχνοφαίνεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0