Basket Talk

Marca για Λάσο: «Δεν έχει πρόβλημα να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό - Του δίνουν λευκή επιταγή»

Marca για Λάσο:  «Δεν έχει πρόβλημα να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό -  Του δίνουν λευκή επιταγή»
Δημοσιευμάτων συνέχεια όσον αφορά το μέλλον του Πάμπλο Λάσο και την επιστροφή του στους πάγκους. Στην... εξίσωση βάζουν από Ισπανία μεριά τους Παναθηναϊκό, Μπάγερν Μονάχου και Ανατολού Εφές.
Στα τέλη του Μάρτη ήταν η «AS». Τώρα ήταν η «Marca», η οποία καταπιάστηκε με τις επιλογές του Πάμπλο Λάσο ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι φήμες... οργιάζουν με τους Ισπανούς να βάζουν ολοένα και περισσότερους «παίκτες» στο τραπέζι. Βέβαια τη θέση του κρατά πάντοτε ο Παναθηναϊκός ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του πρώην τεχνικού της Ρεάλ, εννιά μήνες μετά την αποχωρησή του από τον πάγκο της. Μεταξύ άλλων οι Μαδριλένοι εμπλέκουν τον Λάσο, εκτός των «πρασίνων», με την Εφές και τη Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες έμειναν εκτός playoffs εις αμφοτέρω.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της Marca:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν το πρώτο κλαμπ που ενδιαφέρθηκε για τον προπονητή των 22 τίτλων με τη Ρεάλ. Προηγουμένως, ήταν η Ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ που έδειξε την πρόθεσή της να συνεργαστεί μαζί του. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των Ισραηλινών, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο προσκήνιο κουβαλώντας το βάρος που δημιουργούν τα έξι πρωταθλήματα Ευρώπης και τα εκατομμύρια ευρώ από την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο κάποτε μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας ζει δύσκολες στιγμές. Δεν έχει πετύχει κάτι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ζώντας στη σκιά του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ο Λάσο δεν θα είχε πρόβλημα να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό. Του δίνουν λευκή επιταγή».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0