Basket Talk

Σπανούλης: «Σα να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα»

Σπανούλης: «Σα να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ο τερματισμός στην 3η θέση είναι σα να πήρε το δικό του πρωτάθλημα το Περιστέρι.

Το Περιστέρι πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (09/04, 96-89) και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Basket League. Σε αυτό ακριβώς το επίτευγμα στάθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, κατά τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, λέγοντας ότι είναι σα να πήρε η ομάδα του το δικό της πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Για μένα δεν είναι έκπληξη το πως παίξαμε, ξέρω, προπονούνται τα παιδιά έτσι. Πιστεύω ότι παίξαμε και καλή άμυνα. Αρκετές φορές φάγαμε κάποια καλάθια που μπορούσαμε να αποφύγουμε, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τελείωσαν το πρωτάθλημα με μία μεγάλη νίκη και πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε για τα play off.

Για εμάς το να βγούμε στην τρίτη θέση είναι σαν να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα. Πιστεύω το πιο σημαντικό πέρα από την τρίτη θέση είναι το μπάσκετ που παίξαμε και η σταθερότητα του δείξαμε όλη την χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0