Basket Talk

Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ 65-88: Παρέλαση 4αδας στην Αχαΐα με «διπλό» Ρένφρο!

Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ 65-88: Παρέλαση 4αδας στην Αχαΐα με «διπλό» Ρένφρο!
Άνετο απόγευμα στην Πάτρα είχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κόντρα στον Απόλλωνα (88-65) και πήρε το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Σούπερ ο Ρένφρο για τους Θεσσαλονικείς.
Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην Πάτρα και νίκησε τον Απόλλωνα με 65-88 για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Τακιανού με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρένφρο (18π., 14ριμπ., 3ασ., 5κλ., 3 μπλοκ) είχε τον έλεγχο από νωρίς στο ματς, ενώ είχε τις λύσεις που ήθελε για να αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους κάθε φορά που εκείνοι ανέβαζαν τον ρυθμό τους.

Από την πρώτη κιόλας περίοδο οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει διαφορά με διψήφιο αριθμό (10-20) και έδειχναν πιο σίγουροι στο παιχνίδι τους από τους γηπεδούχους. Η πρώτη περίοδος βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 13-25.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διατηρούν την κυριαρχία τους. Οι Ρένφρο και Ράιλι ήταν τα πρώτα «βιολιά» στην επίθεση και έδιναν τον ρυθμό με τους Πατρινούς να μην μπορούν να ακολουθήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα με τους Θεσσαλονικείς να κυριαρχούν απόλυτα και να αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά. Στο 30' το σκορ ήταν 56-72, ενώ το τελικό 65-88 μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Στο 13-9 και την 4η θέση η ομάδα της Θεσσαλονίκης (9-2 εντός και 4-7 εκτός έδρας) και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των playoffs τον Προμηθέα με πλεονέκτημα έδρας.

Από την άλλη, στο 5-17 ο Απόλλων Πάτρας (5-6 εντός και 0-11 εκτός έδρας). Η σεζόν του ολοκληρώθηκε, η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία είχε ήδη επιτευχθεί και ο Νίκος Βετούλας με τους παίκτες του... ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0