Basket Talk

Άρης: Αποδόθηκε δικαιοσύνη - Στον... ουρανό του Παλέ το 22ο λάβαρο από το Super Cup του 1986! (video)

Άρης: Αποδόθηκε δικαιοσύνη - Στον... ουρανό του Παλέ το 22ο λάβαρο από το Super Cup του 1986! (video)
Ο περίφημος όρος 21+1 όσον αφορά τα τρόπαιο του μπασκετικού Άρη, έπαψε πλέον και εθυμοτυπικά να ισχύει. Το λάβαρο του Super Cup του 1986, έναν και πλέον μήνα αφότου αναγνωρίστηκε και επισήμως από την ΕΟΚ, 37 χρόνια μετά την κατάκτησή του από την παρέα του Γκάλη, πήρε τη θέση του δίπλα στα υπόλοιπα, στην κορυφή του Αλεξανδρείου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας.
Σχετικά Άρθρα
Το Αλεξάνδρειο είναι ένα από τα γήπεδα που πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Basket League, για την αναμέτρηση του Άρη με τον Προμηθέα Πατρών. Ωστόσο οι φίλοι των «κιτρίνων» είχαν έναν ακόμα λόγο να γεμίσουν το Παλέ. Και αυτός αφορούσε την ανύψωση του 22ου λαβάρου της ομάδας δίπλα στα υπόλοιπα, στην οροφή του Παλέ.
FtRkPdyWwAEZsvV.jpg

Ο λόγος φυσικά για το περίφημο Σούπερ Καπ του 1986, το οποίο ναι μεν είχε κατακτήσει ο Άρης (σε διπλούς αγώνες με τον Παναθηναϊκό), όμως έπρεπε να περάσουν 37 χρόνια για να αναγνωριστεί και επισήμως από την ΕΟΚ. Στο Παλέ λοιπόν βρίσκονται και οι παίκτες της τότε ομάδας των «κιτρίνων». Πέρα λοιπόν από τον «γκάνγκστερ»,οι Χάρης Παπαγεωργίου, Νίκος Φιλίππου, Βασίλης Λυπηρίδης, Γιώργος Δοξάκης και οι υπόλoιποι αποθεώθηκαν πριν το τζάμπολ του αγώνα κατά την εισοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του «Nick Galis Hall». Στο ημίχρονο της αναμέτρησης μάλιστα, είδαν ιδίοις όμμασι μία ιστορική αδικία να αποκαθίσταται και το λάβαρο από του Super Cup του 1986 να ανεβαίνει στην οροφή του γηπέδου.
5857985.jpg
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0