Basket Talk

NBA: «Κλείδωσαν» τα ζευγάρια των play in στην Ανατολή

NBA: «Κλείδωσαν» τα ζευγάρια των play in στην Ανατολή

Τα δύο ζευγάρια των play in της Ανατολικής Περιφέρειας έγιναν γνωστά, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του NBA.

Η σεζόν στο NBA έχει μπει σχεδόν στην τελική ευθεία και αρκετές ομάδες παλεύουν ακόμη ώστε την ύστατη στιγμή να καταφέρουν να μπουν στα play off.

Στην Ανατολική Περιφέρεια, βέβαια η εικόνα των play off είναι πιο «καθαρή», καθώς οι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα play in έχουν γίνει ήδη γνωστές και η πρώτη δεκάδα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Συγκεκριμένα, οι Μαϊάμι Χιτ που θα τερματίσουν στην 7η θέση πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους 8ους Ατλάντα Χοκς, ενώ οι Τορόντο Ράπτορς (9οι) θα αντιμετωπίσουν τους Σικάγο Μπουλς (10οι).

Μάλιστα το NBA έχει ανακοινώσει και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων αυτών. Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των Χιτ με τους Χοκς, με τον νικητή αυτού του ματς να παίρνει την 7η θέση και την πρόκριση στα play off.

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου, είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση των Ράπτορς με τους Μπουλς, με το νικητή του συγκεκριμένου ματς να αναμετράται με τον ηττημένο του Χιτ-Χοκς για την 8η και τελευταία θέση των play off.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0