Basket Talk

Ρέτζι Μπούλοκ: Αγόρασε ένα... νησί στη Μπελίζ για τις διακοπές της φαμίλιας του

Ρέτζι Μπούλοκ: Αγόρασε ένα... νησί στη Μπελίζ για τις διακοπές της φαμίλιας του
Το ανήσυχο πνεύμα του Ντάλας που δεν κάθεται ποτέ σε ένα μέρος και μάχεται όσους γνωρίζουν την αδικία, αγόρασε το δικό του νησί…

Από άλλον στο Ντάλας περιμέναμε κάποια τρέλα και από αλλού μας ήρθε. Ο Ρέτζι Μπούλοκ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Instagram πως αγόρασε το δικό του… νησί. Η ιδιοκτησία βρίσκεται στη Μπελίζ, μία χώρα της Κεντρικής Αμερικής στην περιοχή της Καραϊβικής.

«Έψαχνα καινούρια πράγματα για να επενδύσω τα χρήματα μου. Βρήκα μια ευκαιρία στην Μπελίζ όπου και αγόρασα ένα νησί 5 στρεμμάτων στο οποίο πρόκειται να τοποθετήσω βίλες. Είναι ένα μέρος διακοπών για εμένα και την οικογένειά μου, όπου κι άλλοι άνθρωποι θα μπορούν να απολαύσουν διαφορετικές δραστηριότητες», ανέφερε τον περασμένο Μάιο ο Μπούλοκ μιλώντας για το σχέδιό του.

εικόνα_Viber_2023-04-08_00-38-37-374_1.jpg

Στο νέο του απόκτημα σκοπεύει να χτίσει μια βίλα 4.000 τετραγωνικών για τον ίδιο και την οικογένειά του μαζί με 8 ξεχωριστές βίλες για επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν εκεί τις διακοπές τους απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις (γήπεδο μπάσκετ, εστιατόρια, πισίνες κλπ.).

εικόνα_Viber_2023-04-08_00-32-38-274.jpg

Τουλάχιστον οι Μαβς θα έχουν ένα όμορφο μέρος να περάσουν την off season αν δεν καταφέρουν να διεκδικήσουν μια θέση στα play off της Δύσης που φαντάζει πθανό μιας και αυτό το σενάριο όλο και να απομακρύνεται. Βέβαια, το νησί δεν είναι ακόμα έτοιμο να υποδεχτεί επισκέπτες οπότε μάλλον θα χρειαστεί να βρουν άλλον προορισμό…

Ο Ρέτζι Μπούλοκ, αναπληρωματικός φόργουορντ των Μάβερικς και πλέον ιδιοκτήτης ολόκληρου… νησιού μας έχει συνηθίσει στο ανήσυχο πνεύμα του και στα πολύπλευρα ενδιαφέροντά του. Το πιο σημαντικό του επίτευγμα εκτός παρκέ είναι όταν την προηγούμενη σεζόν έλαβε το τιμητικό βραβείο κοινωνικής δικαιοσύνης από τον θρύλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Το NBA αναγνώρισε την σπουδαία προσφορά του 32χρονου φόργουορντ που μάχεται καθημερινά για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και έχει συνδεθεί με οργανισμούς στο Ντάλας. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία μιας και ο ίδιος έζησε την καταπάτηση αυτών των δικαιωμάτων μέσα στην οικογένειά του, όταν το 2014 η τρανσέξουαλ αδερφή του δολοφονήθηκε λόγω της ταυτότητάς της.

Μετά από αυτό το συμβάν ο Μπούλοκ αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στη μάχη για την αποδοχή και την ορατότητα όσων το σύστημα αδικεί σαν φόρο τιμής στην αδικοχαμένη του αδερφή.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0