Basket Talk

Παραλίγο σύρραξη λόγω Δέδα στην Πόλη, έφυγε ο Αταμάν από το γήπεδο πριν τη λήξη (video)

Παραλίγο σύρραξη λόγω Δέδα στην Πόλη, έφυγε ο Αταμάν από το γήπεδο πριν τη λήξη (video)
Μεγάλη ένταση «ξέσπασε» στην Πόλη, με τον Στέφανο Δέδα να ανταλλάσει μερικά... γαλλικά με τον Γουίλ Κλάιμπερν και όλα αυτά, 36 δευτερόλεπτα αφότου ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε οικειοθελώς από το γήπεδο!
Σπάνιο σκηνικό εξελίχθηκε στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές, στην Ulker Sports Arena. Η Εφές αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια της EuroLeague, την οποία μάλιστα έχει κατακτήσει back to back (2021, 2022).


Τα νεύρα ήταν τεταμένα και ο προπονητής της δεν άντεχε να δει τη λήξη του αγώνα, αποχωρώντας από το παρκέ, αφού χαιρέτησε ιπποτικά τον Δημήτρη Ιτούδη, 36 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Μόλις ο Αταμάν μετέβη στα αποδυτήρια, ξέσπασε ένας ανεξήγητος... πόλεμος ανάμεσα στους δύο πάγκους, με μπροστάρη τον Στέφανο Δέδα, βοηθό του Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, ο Γουίλ Κλάιμπερν γύρισε προς τον πάγκο της Φενέρ και είπε κάτι που εξόργισε τον Δέδα και του απάντησε βωμολοχώντας. Παραλίγο να «ξεσπάσει» γενική... σύρραξη με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν. Το ματς δεν είχε τελειώσει και οι διαιτητές κοιτούσαν το Instant Replay για να διαπιστώσουν πώς ξεκίνησε η ένταση. 

Εν τέλει, μοίρασαν από μια τεχνική ποινή στους πρωταγωνιστές της φάσης, Δέδα και Κλάιμπερν, δίχως να «τραβάει» το θέμα περαιτέρω. 

Στο παρακάτω βίντεο η χειρονομία του Στέφανου Δέδα προς τον Γουίλ Κλάιμπερν, που οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση να τον τιμωρήσουν με τεχνική ποινή:


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0