Basket Talk

Βεζένκοφ: «Λογικό να υπάρχει μια πτώση στην ομάδα»

Βεζένκοφ: «Λογικό να υπάρχει μια πτώση στην ομάδα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα στο Βελιγράδι, ανέφερε ότι είναι απολύτως λογικό να υπάρχει μία μικρή πτώση στην απόδοση της ομάδας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Στην ένταση που έβγαλε στο παιχνίδι του ο Ερυθρός Αστέρας, στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι (87-79). Τόνισε ότι μία μικρή πτώση στην απόδοση της ομάδας είναι απολύτως λογική, λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει στην EuroLeague, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων»:

«Μας έριξαν μπασκετικό ξύλο, έβαζαν τα χέρια τους πρώτοι και με περισσότερη ένταση στην μπάλα. Προσπαθήσαμε μετά, αλλά δεν ήμασταν στο πνεύμα του να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Πάμε να κερδίσουμε την Μπασκόνια για την 1η θέση και να κοιτάξουμε τα playoffs.

Είναι λογικό να υπάρχει μια πτώση στην ομάδα. Συνέβη και προηγουμένως μέσα στη σεζόν. Είναι πολύ ανταγωνιστική η Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Τα playoffs είναι τελείως διαφορετική κατάσταση. Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, όπως και το Final Four. Θα συγκεντρωθούμε, θα δούμε τα λάθη μας και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.
»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0