Basket Talk

Αυγενάκης: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου, ο Γιαννακόπουλος σήμερα είναι, αύριο δεν είναι»

Αυγενάκης: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου, ο Γιαννακόπουλος σήμερα είναι, αύριο δεν είναι»

Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ενώ έκανε λόγο και για το θέμα του ΟΑΚΑ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης «Θέμα 103.1», αναφερόμενος τόσο στο ζήτημα που υπάρχει με το ΟΑΚΑ, όσο και στον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού:

«Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός, έχω βρει τον μπελά, θα κάνω ό,τι είναι να κάνω, αλλά σωστά. Με όρους διαφάνειας, με όρους νομιμότητας, ώστε να διασφαλιστεί και το ΟΑΚΑ, η εύρυθμη λειτουργία του συνολικά και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Γιαννακόπουλο, δεν δίνω σημασία, δεν ασχολούμαι, ούτε παρακολουθώ ό,τι λέει και γράφει με ένταση, επιμονή στα σόσιαλ μίντια που έχει πάθος, εξάρτηση, φαίνεται, αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Κι αν επηρεαζόμουν από άλλες ανακοινώσεις παραγόντων θα έπρεπε να έχω κάνει πίσω και να μην έχω κάνει πολλά για τη χώρα μας. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχει παραχθεί στο αθλητικό οικοδόμημα, κι ας υπάρχουν κάποιοι λίγοι που λένε ότι κατέστρεψα τον αθλητισμό.

Δεν μπορείς να μηδενίσεις χρόνους, να πεις "αποφασίζω και διατάζω" και διαχειρίζομαι χρήματα του δημοσίου σαν να είναι τα χρήματα του πατέρα μου. Όπως κάνω για το ΟΑΚΑ. Γιατί δεν δίνεις στον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ; Μα δεν έχω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Ίσα ίσα μάλιστα. Συμπάθεια μεγάλη έχω. Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εννοώ.

Διαβάζω τα όσα λέει ο Γιαννακόπουλος. Μια χαρά. Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Διότι έχουν καταλάβει πάντως. Εκεί είμαι ξεκάθαρα υπέρ του project και το δηλώνω σε κάθε ευκαιρία. Αλλά άλλο να θες τον αγωνιστικό χώρο που έχει σύνδεση ψυχική, ιστορική, μεγάλη πορεία. Άλλο να ζητάς και να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ, το Β5, του ΟΑΚΑ για εμπορική αξιοποίηση και να βάζεις ένα μια σειρά από προϋποθέσεις.

Στη σύμβαση δεν θα υιοθετήσω οτιδήποτε επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος. Δεν διαχειρίζομαι την προσωπική μου περιουσία.

Ξεκαθάρισα ότι δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια, επειδή με εκβίασε πιθανότατα, επειδή με απείλησε πιθανότατα, επειδή με εξύβρισε πιθανότατα. Δεν τα σχολιάζω, δεν θα κάνω πίσω. Κάνω το σωστό, ποιο είναι το ηθικό, το νόμιμο. Για να προστατεύσω το ΟΑΚΑ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Γιατί σήμερα είναι ο κ. Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι. Έχω την υποχρέωση να εξελιχθούν όλα σωστά και νόμιμα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0