Basket Talk

Η Τενερίφη έκανε το πρώτο βήμα για το repeat, νίκη 91-84 κόντρα στη Μανρέσα

Η Τενερίφη έκανε το πρώτο βήμα για το repeat, νίκη 91-84 κόντρα στη Μανρέσα
Ο Χουέρτας «έκοβε», ο Σερμαντίνι... έραβε και η Τενερίφη πήρε προβάδισμα στη σειρά με τη Μανρέσα (1-0, 91-84) και το δεύτερο ισπανικό εμφύλιο των προημιτελικών του BCL.
Η κάτοχος του BCL, Τενερίφη, δυσκολεύτηκε ίσως περισσότερο από ότι και η ίδια περίμενε από την Μανρέσα όμως στο τέλος ήταν αυτή που χαμογέλασε, παίρνοντας «κεφάλι» στη σειρά.

Η Μανρέσα έδειξε από την αρχή πως θα πουλήσει πολύ... ακριβά το τομάρι της (20-27) όμως στη συνέχεια η Τενερίφη πήρε τα ηνία. Όλα αυτά μέχρι και 6' πριν το φινάλε όταν ο Μπαντιό μείωσε στο καλάθι (72-70). Ένα σερί 6-0 των γηπεδούχων αποκατέστησε την τάξη για να μειώσει και πάλι στα 30'' ο Βαζίνσκι στους 4. Ωστόσο ήταν αργά με την παρέα του Σερμαντίνι να κάνει το 1-0 στα προημιτελικά.

Ο γνωστός μας Γεωργιανός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές. Φιτιπάλντο και Σάλιν προσέθεσαν από 16 ενώ ο «γερόλυκος» Χουέρτας άλλους 13, με 9 ασίστ αλλά και 9 λάθη! Ο Χάρντινγκ συνέχισε την εκπληκτική σεζόν του,ωστόσο οι 21 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί.

Δείτε τα Στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0