Basket Talk

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός 59-96 : Άνετο «περίπατο» έκαναν οι «πράσινοι» στο νησί των Ιπποτών

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός 59-96 : Άνετο «περίπατο» έκαναν οι «πράσινοι» στο νησί των Ιπποτών

Χαλαρό απόγευμα για τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο που έφυγε νικητής με μεγάλη μάλιστα διαφορά (59-96) από μία έδρα που δεν θεωρούταν από τις εύκολες του πρωταθλήματος.

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής ο Κολοσσός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο λίγο πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου.

Οι «θαλασσί» προσπάθησαν να περιορίσουν την κυριαρχία των «πράσινων» και να τους οδηγήσουν σε λάθη, οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη όμως με μπροστάρη τον Ντουέιν Μπέικον και συνοδοιπόρο τον Δημήτρη Αγραβάνη πήραν προβάδισμα μέχρι και double σκορ από νωρίς στον αγώνα (10-21).

«Περίπατο» φαίνεται πως έκανε ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου φτάνοντας στο +24 (12-36) με τη βοήθεια του Πάρις Λι και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο Κολοσσός δε μπόρεσε να φανεί καθόλου ανταγωνιστικός παρ’ όλο που στην έδρα του έχει δείξει πως κυριαρχεί μετρώντας μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό η οποία επήλθε και με μεγάλη δυσκολία.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ακόμα και μετά την ανάπαυλα με τους «πράσινους» να συνεχίζουν την κυριαρχία τους στο παρκέ. Ο Μάικλ Ντίξον ήταν ο μόνος που έδειχνε τη θέληση να κυνηγήσει το παιχνίδι για την ομάδα της Ρόδου όμως χωρίς κάποιο αντίκρισμα. Η εξέλιξη της αναμέτρησης είχε λάβει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα με τον κόουτς Σερέλη να έχι τη δυνατότητα να κάνει διαχείρηση του χρόνου των παικτών του και τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μία εύκολη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 29-52, 40-72, 59-96

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0