Basket Talk

Ολυμπιακός: Η πρόωρη ανανέωση των κατόχων διαρκείας και τα προνόμια αυτής!

Ολυμπιακός: Η πρόωρη ανανέωση των κατόχων διαρκείας και τα προνόμια αυτής!
Πιο νωρίς από ποτέ ανανέωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κινούμενη σε ευρωπαϊκά πρότυπα και σε αυτό το σκέλος.
Ο Ολυμπιακός προελαύνει σε Ελλάδα και Ευρώπη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας να είναι μεγάλος. Οι οπαδοί των Πειραιωτών γεμίζουν το ΣΕΦ στις περισσότερες των περιπτώσεων στη EuroLeague με την ΚΑΕνα ανακοινώνει την πρόωρη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, στοχεύοντας στην αύξηση των καρτών από τις 5.800 που πουλήθηκαν φέτος στις 6.500. 

Με λίγα λόγια οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ακοκλουθήσουν την dynamic pricing πολιτική ως προς την πώληση των εισιτηρίων, με προσαρμοσμένες τιμές ανά παιχνίδι ανάλογα με τη σπουδαίοτητα και τη ζήτηση. Γεγονός δηλαδή που συμβαίνει κατά κόρον στο εξωτερικό.

Έτσι δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας της σεζόν που διανύουμε να ανανεώσουν νωρίτερα από ότι συνήθως, τακτική που βοηθά τα κλαμπ να προχωρούν καλύτερα στο σχεδιασμό τους.
SEASON-TICKETS-23-24.jpg
Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι θα απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, πέραν της εξασφαλισμένης θέσης Ελλάδα, Ευρώπη και Κύπελλο Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα θα έχουν προτεραιότητα ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου τους σε εισιτήρια για το Final-4, καθώς και σε διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με το γήπεδο, όπως το πάρκινγκ καθώς και άλλες προσφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των χορηγών της.

Όσον αφορά τους κατόχους των VIP, Court seats και baseline seats για τη σεζόν 2023-24, θα έχουν πρόσβαση στο νεότευκτο VIP Lounge που θα φτιαχτεί το εχρόμενο καλοκαίρι, προσφέροντας παρχοή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων τοων Πειραιωτών στο ΣΕΦ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0