Basket Talk

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν στο Βελιγράδι Γιαννακόπουλος και Αταμάν!

Παναθηναϊκός: Συναντήθηκαν στο Βελιγράδι Γιαννακόπουλος και Αταμάν!
Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Εργκίν Αταμάν συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή (31/03) επί σερβικού εδάφους και συζήτησαν σε καλό κλίμα το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η συνάντηση του ιδιοκτήτη του ΠαναθηναϊκούΔημήτρη Γιαννακόπουλου με τον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (31/03) στο Βελιγράδι με οικοδεσπότη τον Σέρβο μεγαλοατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, o οποίος εκπροσωπεί τον Τούρκο τεχνικό εκτός της πατρίδας του.

Παρόντες ήταν επίσης ο Σάνι Μπετσίροβιτς, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, αλλά και ο manager του Εργκίν Αταμάν στην ΤουρκίαΑλί Γκιουβέν.

Στην διάρκεια της συνάντησης, την οποία πάντως διαψεύδει η «πράσινη» ΚΑΕ, επήλθε συμφωνία σε πολλές βασικές λεπτομέρειες (διάρκεια συμβολαίου, budget, μεταγραφές και συνεργάτες), εκτός από την ετήσια αποζημίωση του Τούρκου προπονητή, ο οποίος φέρεται να ζήτησε κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό μόνο για τον head coach είναι πολύ υψηλό και αποτελεί ένα εμπόδιο, ωστόσο το πολύ καλό κλίμα, η κοινή φιλοσοφία αλλά και η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας, αποτελούν παράγοντες που δεν απομακρύνουν το ενδεχόμενο εύρεσης της... χρυσής τομής.

Οι δύο πλευρές παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή και οι εξελίξεις ίσως να μην αργήσουν.

Πηγή: Encestando.es

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0