Basket Talk

Ολυμπιακός – Καρδίτσα 92-61: Συνεχίζουν αήττητοι οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Ολυμπιακός – Καρδίτσα 92-61: Συνεχίζουν αήττητοι οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός (21-0) υποδέχτηκε την ουραγό Καρδίτσα (4-17) για τις ανάγκες της 22ης αγωνιστικής της Basket League και πανηγύρισε μια εύκολη νίκη με σχεδόν 30 πόντους (92-61)!

Οι Πειραιώτες έπρεπε να κάνουν διαχείρηση δυνάμεων,το ίδιο και η Καρδίτσα εν όψει του τελικού παραμονής με τον Ιωνικό Νικαίας, έτσι το τελικό 92-61 τους άφησε όλους ικανοποιημένους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να περιορίσει τα λεπτά των βασικώνν παικτών του για να τους ξεκουράσει.
Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό όμως οΟλυμπιακός με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση παίρνοντας ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων (18-14). Οι φιλοξενούμενοι κόντρα σε ό,τι θα πίστευε κανείς, έπαιζαν καλό μπάσκετ και το δεκάλεπτο τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 21-22.


Ο Γκάμπροβσεκ έδωσε ώθηση στην επίθεση της Καρδίτσας, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το προβάδισμα (23-26). Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέλαβε δράση στην συνέχεια και με προσωπικές του ενέργειες ο Ολυμπιακός πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ (29-26). Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν φόρα με τον Κώστα Σλούκα και τον Ταρίκ Μπλακ με την Καρδίτσα να συνεχίζει να πιέζει με την βοήθεια του Γκάλινατ.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κρατούσε τα ηνία του αγώνα και μετά την ανάπαυλα καθορίζοντας τον ρυθμό. Ο Παπανικολάου με τον Λαρεντζάκη ενορχήστρωναν άμυνα και επίθεση και με την είσοδο του Τζορτζ Πάπας ο Ολυμπιακός διεύρυνε την ψαλίδα της διαφοράς στο 63-47.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε ξεκάθαρα διαδικαστικό χαρακτήρα για τους «ερυθρόλευκους» με την διαφορά της ποιότητας να αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ και τον Ολυμπιακό να φεύγει νικήτης με την 30άρα!

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 38-32, 63-47, 92-61

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0