Basket Talk

Σπανούλης: «Εκτελέσαμε 2 βολές και ο Προμηθέας 20»!

Σπανούλης: «Εκτελέσαμε 2 βολές και ο Προμηθέας 20»!

Έντονα ήταν τα παράπονα που είχε ο Βασίλης Σπανούλης από τη διαιτησία του αγώνα του Προμηθέα με το Περιστέρι τονίζοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Πάτρα την διαφορά που υπήρχε στις βολές.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη του ματς που βρήκε την ομάδα του να φεύγει ηττημένη από την Πάτρα με 91-83 δήλωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά επιθετικά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα και για παράδειγμα ο Σιλβέιν (Φρανσίσκο) μπορεί να σκόραρε 6 πόντους, αλλά είχε 11 ασίστ, αυτό είναι τρομερό νούμερο. Κάποια ελεύθερα σουτ ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν τα βάλαμε. Εκεί, ο Προμηθέας έβαλε τα σουτ και ξέφυγε στο σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ επαφή, πάρα πολύ ένταση. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι πραγματικά γιατί είχαμε φτάσει στο 38’ και είχαμε εκτελέσει 2 βολές και είχε εκτελέσει περίπου 20 ο Προμηθέας. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι για να έχω πιο καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα».

Από την άλλη ο προπονητής του Προμηθέα, Γιάννης Χριστόπουλος, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο, όπως πάντα λέμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0