Basket Talk

Συγκινητικές στιγμές στο Παλατάκι στην απόσυρση της φανέλας του Πρέλεβιτς

Συγκινητικές στιγμές στο Παλατάκι στην απόσυρση της φανέλας του Πρέλεβιτς

Το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν είναι ένας απλός αγώνας για τους Θεσσαλονικείς, αφού γιορτάζουν την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς με το νούμερο 7, με πλήθος κόσμου να έχει παρευρεθεί στο γήπεδο για να τον τιμήσει.

Η οικογένειά του, οι συμπαίκτες του και οι αντίπαλοί του ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Πρέλεβιτς την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Μεταξύ των οποίων και οι κόρες του, Άννα και Τέα που φορούσαν την φανέλα του πατέρα τους, μαζί με την γυναίκα του, Νεβένα. 

image_2_2.jpg

Οι δικοί του άνθρωποι ήταν φανερά συγκινημένοι την στιγμή που η φανέλα του Πρέλεβιτς ανέβηκε στον ουρανό της PAOK Sports Arena και τότε οι συμπαίκτες του μπήκαν στο παρκέ για να τον αγκαλιάσουν. Πρώην συμπαίκτες, πρώην προπονητές και φίλοι, μίλησαν για τον Μπάνε, από τον Πέτζα Στογιάκοβιτς μέχρι τον Δημήτρη Ιτούδη στο σπουδαίο αυτό απόγευμα στο Παλατάκι.

Η «ασπόμαυρη» Θεσσαλονίκη έχει προετοιμαστεί από νωρίς για την απόσυρση της φανέλας του Πρέλεβιτς με το Παλατάκι να έχει τέσσερεις γιγαντοοθόνες για πρώτη φορά στο γήπεδο, ώστε να προβάλλονται στιγμές από την σπουδαία καριέρα του «μεγάλου» Μπάνε.
Ο Πρέλεβιτς στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για αρκετό χρονικό διάστημα, είχα διαφορετική άποψη, δεν φταίει η ομάδα. Με αυτή τη διοίκηση, είδα ενδιαφέρον. Με ανάγκασαν να αναθεωρήσω. Είχε έρθει η στιγμή. Κατάλαβα ότι οι κόρες μου θα χαρούν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, σας ευχαριστώ για τη μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία, σας ευχαριστώ».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0