Basket Talk

Κολοσσός Ρόδου - Άρης 96-90: Στον δρόμο για την τελική 6άδα οι «θαλασσί»

Κολοσσός Ρόδου - Άρης 96-90: Στον δρόμο για την τελική 6άδα οι «θαλασσί»
Ο Κολοσσός της Ρόδου πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη με 96-90 για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της Basket League.

Ο Κολοσσός υποδέχτηκε τον Άρη σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που επιδιώκουν μία θέση στην εξάδα της τελικής βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι με τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Τσέβες Γκούντγουιν βρισκόντουσαν σταθερά μπροστά στο σκορ κατά την πρώτη περίοδο με τον Κολοσσό να μην τους αφήνει να ξεφύγουν. Ο Σμιθ Κένταλ ήταν αυτός που στο δεύτερο δεκάλεπτο έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα για πρώτη φορά το ματς (25-23). Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία «ανάσα» 9 πόντων μετά το εντυπωσιακό κάρφωμα του Χατζηδάκη (41-32).

Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Ιωάννη Καστρίτη εμφανίστηκε πιο ανεβασμένη με τον Τζέι Ντι Νότε να μειώνει τη διαφορά στους τρεις (43-40) και τον Όμηρο Νετζήπογλου να ισοφαρίζει για το 45-45. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι στο σκοράρισμα με καμία απ’ τις δύο να μην ξεφεύγει.

Ο Κένταλ των 28 πόντων και ο Μάικ Ντίξον των 20 πόντων, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ βοήθησαν τους «θαλασσί» να περάσουν μπροστά (76-66). Ο Άρης με τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ προσπάθησε μάταια να πλησιάσει στο τέλος (94-90) όμως δεν κατάφερε να πιέσει αρκετά για να πάρει και τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 41-32, 58-58, 96-90

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ:

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0