Basket Talk

Ο «Τρομάρας» στους ουρανούς μαζί με τον «Μπόμπαν»

Ο «Τρομάρας» στους ουρανούς μαζί με τον «Μπόμπαν»

Ο «φύλακας-άγγελος» των αποδυτηρίων του μπασκετικού Πανιώνιου για πάνω από τρεις δεκαετίες, ο «εξ απορρήτων» όλων των παικτών που φόρεσαν την κυανέρυθρη φανέλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φραγκούλη γνωστό στους ακραιφνείς μπασκετικούς ως «Τρομάρας» λόγω της φοβερής ομοιότητάς του με τον παλαιστή-θρύλο. Ένας άνθρωπος από τα χέρια του οποίου πέρασαν εκατοντάδες παίκτες του Πανιώνιου με τους οποίους δημιούργησε ιδιαίτερες, ξεχωριστές σχέσεις και όλοι τον αγαπούσαν.

panionios.webp

Ο «Τρομάρας» όμως ήταν και αυτός που από την πρώτη στιγμή του μοιραίου αυτοτραυματισμού του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς τον Απρίλιο του 1993 στάθηκε δίπλα στον πρόωρα χαμένο Σέρβο μπασκετμπολίστα. Αυτός κουβάλησε το φορείο στο ασθενοφόρο έξω από το γήπεδο, αυτός δεν έφυγε ποτέ από δίπλα του όσα χρόνια πάλευε να ζήσει.

«Ο Γιάννης Φραγκούλης, ο αγαπημένος "Τρομάρας" της παρέας μας, της Πλατείας και του Ιστορικού μας Συλλόγου δεν είναι πια κοντά μας από σήμερα το πρωί. Αδελφέ μου, φίλε μου, κολλητέ... εσύ που με τον Λάζαρο σταθήκατε δίπλα στο BOBAN μέχρι τέλος ως αδέλφια...καλό ταξίδι… Φεύγεις νωρίς .. όπως και εκείνος… Θα μας λείπεις...τα νιάτα μας, η ομάδα μας, τα αποδυτήρια, το μπάσκετ, η Πλατεία...σε όλα ήσουν εκεί! Τρυφερός, καλοσυνάτος, φιλότιμος, ηρωικός....ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» έγραψε στα social media ο πρώην Δήμαρχος αλλά και για πολλά χρόνια παράγοντας και φίλος του Πανιώνιου, Γιώργος Κουτελάκης εκφράζοντας την οδύνη του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 16.30 στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Γιάννης Ψαράκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0