Basket Talk

Ουόκαπ: «Μ’ αρέσει να δίνω καλάθια στον Βεζένκοφ»

Ουόκαπ: «Μ’ αρέσει να δίνω καλάθια στον Βεζένκοφ»

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των ερυθρόλευκων, αφού με το ρεκόρ καριέρας του, αυτό των 13 ασίστ, βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 81-73.

Ο Τόμας Ουόκαπ μετά από την καταπληκτική του εμφάνιση στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό όπου οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές, μίλησε για την εικόνα του αγώνα.

Ο Αμερικανός άσσος συγκέντρωσε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 4 κλεψίματα.

«Νιώθω τέλεια για το αποτέλεσμα. Το κοινό μας ήταν φοβερό σήμερα και μας έδωσε ώθηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας σήμερα. Ήταν μία δύσκολη και πολύ μεγάλη νίκη για εμάς».

Ειδική μνεία έκανε στον Σάσα Βεζένκοφ, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχει ο Σάσα να βάζει τα καλάθια κι εγώ να του πετάω τις ασίστ».

Ο Ταρίκ Μπλακ των 21 πόντων δήλωσε με την σειρά του: «Νιώθω καταπληκτικά με το αποτέλεσμα. Μ αρέσει να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και να βοηθάω. Στο πρώτο μισό υπήρχε άγχος και νευρικότητα μιας και ξεκινήσαμε με 0/10 σουτ αλλά δείχνουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε δυσκολία. Πολύ μεγάλο το σουτ του Ουόκαπ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0