Basket Talk

Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου» (video)

Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου» (video)
Θύμησες από το «ασπρόμαυρο» παρελθόν του ανέσυρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενόψει της απόσυρσης της φανέλας του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Σχετικά Άρθρα
Άπαντες στην «ασπρόμαυρη» Θεσσαλονίκη κινούνται σε ρυθμό... Μπάνε Πρέλεβιτς και της μεγάλης γιορτής που ετοιμάζει η ΚΑΕ για την πάλαι ποτέ δόξα του συλλόγου. Το «Παλατάκι» φοράει σιγά σιγά τα... καλά του και ο Πρέλεβιτς μίλησε στην ΕΡΤ3 για τη μεγάλη στιγμή που έπεται να ζήσει στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (19:15) και την απόσυρση της φανέλας του.

«Συμφωνώ ότι πρέπει να αναγνωρίζονται οι αξίες, όπως πρέπει να ξέρουμε και την ιστορία μας, απλά να μην βασιζόμαστε σε αυτά που έχουμε κάνει αλλά μόνο σε ότι θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου. Καθώς υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς στο πρόσωπό του», δήλωσε στην αρχή.

Για τον Χατζόπουλο: «Με τον Θανάση γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήταν πιστός φίλαθλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι και ένας πάρα πολύ καλός φίλος»

Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Tην σεζόν 1987-1988, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ στο Κόρατς, εκεί ο Βεζυρτζής έμαθε ότι υπάρχει η ευκαιρία να με φέρει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες να έρθω και μαζί γράψαμε ιστορία».

Για τη σπουδαία ομάδα του «δικεφάλου»: «Χάνοντας από την Μπολόνια το 1990, καταλάβαμε στην ουσία την δύναμή μας, είδαμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Μόνο με έναν μεγάλο αντίπαλο μπορούσες να το ανακαλύψεις. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και γενικά στην ζωή δεν μπορεί να γίνει τίποτα όταν είσαι μόνος».

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0