Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 32: Προσθαφαιρέσεις στους «πράσινους», ένα ερωτηματικό για Ολυμπιακό – Πονάει ο Νέντοβιτς!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 32: Προσθαφαιρέσεις στους «πράσινους», ένα ερωτηματικό για Ολυμπιακό – Πονάει ο Νέντοβιτς!

«Διαβολοβδομάδα» μέρος δεύτερο με το ντέρμπι αιωνίων να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Ένας μπήκε, ένας βγήκε στο απουσιολόγιο του Σερέλη, αμφίβολη η συμμετοχή του Φαλ λόγω ασθένειας. Άτυχος ο Αμπάς στην Βίρτους, πονάει ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν μπαίνει στο δεύτερο μέρος της με τη μάχη της 8αδας καλά να κρατεί. Τα πράγματα βέβαια ως προς το πλεονέκτημα έχουν εν πολλοίς ξεκαθαρίσει με την τελική κατάταξη να απομένει για να προκύψουν τα ζευγάρια των play offs. Όλα αυτά φυσικά με τους εκάστοτε τραυματισμούς να υφίστανται και τον Αμπού Αμπάς να προστίθεται σε αυτούς.

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής όχι βαθμολογικά αλλά λόγω γοήτρου και αντιπαλότητας, γίνεται στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο σκέλος όμως οι «πονοκέφαλοι» στο μυαλό των προπονητών δεν λείπουν για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Για τους γηπεδούχους Πειραιώτες ο Αϊζάια Κάνααν δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Βιλερμπάν καθώς βρισκόταν στην Αμερική για τη γέννηση του παιδιού του, με τον σούτινγκ γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και κομβικό συνήθως απέναντι στον «άσπονδο εχθρό», να μην αναμένεται πίσω εγκαίρως για το ματς. Η ανησυχία υπάρχει γύρω από το όνομα του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος δεν τέθηκε στη διάθεση του Μπαρτζώκα κόντρα στους Γάλλους λόγω ασθένειας και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται την Παρασκευή (31/3, 21:30).

Ως προς την αρμάδα του Σερέλη, ο Δημήτρης Αγραβάνης φαίνεται πως αφήνει πίσω το πρόβλημα με το διάστρεμμα και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι. Αντίθετα οι Πονίτκα και Ουόλτερς παραμένουν στα… πιτς και δεν θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό. Σε αυτούς ίσως προστεθεί και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα δυσάρεστα νέα έρχονται από… Μπολόνια μεριά μιας και ο Αμπάς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι και θα απουσιάσει για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Εκτός στο πιο κρίσιμο σημείο έμεινε ο Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα που πονάει ακόμα ενώ και ο Ιτούδης δεν είχε μαζί του στη Μαδρίτη τον Μαχμούτογλου. Πιθανή η επιστροφή στη δράση για Ντε Κολό και Κάσιους Ουίνστον.

nemanja-nedovic.jpg

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague:

 

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιοβέλ Ζούσμαν (αμφίβολος)

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπράιντ Ντάνστον

Αρμάνι Μιλάνο: Ντέβον Χολ, Πολ Μπιλίνγκα, Λουίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος

Βαλένθια: Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κλεμέν Πρέπελιτς, Κάιλ Αλεξάντερ (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν, Νάντο Ντε Κολό (αμφίβολος), Αμίνε Νουά (αμφίβολος)

Βίρτους Μπολόνια: Αϊζάια Κορντινιέ, Μίλος Τεόντοσιτς, Αμπού Αμπάς, Αλεσάντρο Πατζόλα (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Μπράνκο Λάζιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς (αμφίβολος)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς, Τζέιλεν Άνταμς

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ελίας Χάρις, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Κάσιους Ουίνστον (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: -

Μπασκόνια: Πιέρια Χένρι, Τάντας Σεντερίσκις

Ολυμπιακός: Αϊζάια Κάνααν (αμφίβολος), Μουστάφα Φαλ (αμφίβολος)

Παναθηναϊκός Ματέουσζ Πονίτκα, Νέιτ Ουόλτερς, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (αμφίβολος)

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος

Φενέρμπαχτσε: Μιτετσάν Μπίρσεν, Ντεσόν Πιέρ, Σκότι Ουίλμπεκιν, Μελίχ Μαχμούτογλου.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0