Basket Talk

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου: Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης όλης της φετινής EuroLeague στο ΟΑΚΑ! (video)

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου: Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης όλης της φετινής EuroLeague στο ΟΑΚΑ! (video)
Μεταξύ συγγενών και φίλων διεξάγεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Φετινό αρνητικό ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη!
Λίγο τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας στην Ελλάδα, λίγο ο άστατος καιρός, λίγο η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου και η γενικότερη «παγωμάρα» του κόσμου φέτος για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Δεν ήθελε και πολύ.

Οι άδειες θέσεις στον αγώνα των «πρασίνων» με τη Μπάγερν Μονάχου υπερτερούν κατά κράτος στο ΟΑΚΑ, με τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να... λάμπει διά της απουσίας του.
Λιγότεροι από τρεις χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας τους με τους Βαυαρούς. Οι αριθμοί αυτοί, αποτελούν αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε όλη την Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Για τις αμέσως επόμενες αντίστοιχες εικόνες πρέπει κανείς να γυρίσει όχι και τόσο πίσω για να τις βρει (3.170 με τη Ζαλγκίρις και 3.620 με την Εφές σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0