Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 31: Γέμισε… απόντες το ΟΑΚΑ!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 31: Γέμισε… απόντες το ΟΑΚΑ!

Η δράση στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν ξεκινά και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν, είναι πολλά τα πρόσωπα που θα απουσιάζουν εκατέρωθεν. Επέστρεψε ο Τζέιμς στις υποχρεώσεις των Μονεγάσκων μετά την τιμωρία του.

Τέσσερις στροφές μόλις έμειναν για το φινάλε του «μαραθωνίου» της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με την μάχη για την είσοδο στην 8αδα να κορυφώνεται. Εννιά ομάδες μάχονται για τρία εισιτήρια, με άλλες να έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα και άλλες να κυνηγούν… θαύματα. Όπως και να ‘χει, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα και έχουν παίξει το δικό τους ρόλο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στα του οίκου μας και ξεκινώντας χρονολογικά και τον αγώνα… γοήτρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπάγερν, το απουσιολόγιο και των δύο ομάδων έχει αρκετές σημειώσεις. Από τη μία ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αγραβάνη, Ουόλτερς και Πονίτκα ενώ και ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν είναι σε καλύτερη μοίρα από την άλλη. Ούτως ή άλλως οι απουσίες έχουν εν πολλοίς… γονατίσει τους Βαυαρούς τη φετινή σεζόν.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κλείσει την παρένθεση που άνοιξε στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν και να παραμείνει στο… ρετιρέ κάνοντας το 2/2 στην έδρα του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του. Με σημαντικές απουσίες έρχεται στην Ελλάδα για την «τιμή των όπλων, η Βιλερμπάν που τον είχε κερδίσει στο Αστρομπάλ, αφού Νάντο ντε Κολό και Αμίν Νουά δεν θα αγωνιστούν.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο Εργκίν Αταμάν θέλει να κάνει το κόπο… γκρόσο και να μπει από το «παράθυρο» στην 8αδα, με τον Μπομπουά στη σύνθεση του αλλά χωρίς τον πολύπειρο, Μπράιντ Ντάνστον. Αμφίβολη η συμμετοχή του Λούκα Βιλντόζα μετά τον τραυματισμό του απέναντι στη Μπασκόνια ενώ στα… πιτς παραμένει ο Ουίλμπεκιν.

Τέλος, ευχάριστα είναι τα νέα στο Μιλάνο και τη συγκινητική προσπάθεια της αρμάδας του Μεσίνα, καθώς ο Σάβον Σιλντς φωνάζει «παρών» στο πιο κρίσιμο σημείο. Αρκετές οι επιστροφές και για την αδιάφορη Άλμπα, ενώ το… σορτσάκι του φόρεσε ξανά και ο Αϊζάια Τέιλορ στη Ζαλγκίρις. Στο Πριγκιπάτο, ο Μάικ Τζέιμς μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά την τιμωρία του ενώ ο Τζον Μπράουν, τραυματίστηκε.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπράιντ Ντάνστον

Αρμάνι Μιλάνο: Ντέβον Χολ, Πολ Μπιλίνγκα, Λουίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος

Βαλένθια: Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κάιλ Αλεξάντερ, Κλεμέν Πρέπελιτς

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν, Νάντο Ντε Κολό, Αμίνε Νουά

Βίρτους Μπολόνια: Αϊζάια Κορντινιέ, Μίλος Τεόντοσιτς, Αλεσάντρο Πατζόλα (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Μπράνκο Λάζιτς, Λούκα Βιλντόζα (αμφίβολος)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς, Τζέιλεν Άνταμς

Μονακό: Τζον Μπράουν

Μπάγερν Μονάχου: Ελίας Χάρις, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Κάσιους Ουίνστον (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: -

Μπασκόνια: Πιέρια Χένρι, Τάντας Σεντερίσκις

Ολυμπιακός: - 

Παναθηναϊκός Ματέουσζ Πονίτκα, Δημήτρης Αγραβάνης, Νέιτ Ουόλτερς

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος

Φενέρμπαχτσε: Μιτετσάν Μπίρσεν, Ντεσόν Πιέρ, Σκότι Ουίλμπεκιν.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0