Basket Talk

Ο Γουίνστον συγκλονίζει μιλώντας για τον αυτόχειρα αδερφό του: «Όσο περπατάω, αναπνέω και μιλάω θα είναι μαζί μου» (video)

Ο Γουίνστον συγκλονίζει μιλώντας για τον αυτόχειρα αδερφό του: «Όσο περπατάω, αναπνέω και μιλάω θα είναι μαζί μου» (video)

Ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, Κάσιους Γουίνστον, αναφέρθηκε πρόσφατα στον αδερφό του, Ζακ, ο οποίος το Νοέμβριο του 2019 έδωσε τέλος στη ζωή του.

Έχουν περάσει πια σχεδόν 3,5 χρόνια από την ημέρα που ο Ζακ Γουίνστον αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ήταν 9 Νοεμβρίου του 2019, όταν ο αδερφός του Κάσιους Γουίνστον έφυγε από κοντά του. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, σε καμία περίπτωση ότι ο Αμερικανός γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου τον έχει ξεχάσει. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.

«Ήταν ο αδερφός μου, είναι ο αδερφός μου και θα είναι για πάντα. Είναι μαζί μου. Όσο περπατάω, αναπνέω και μιλάω θα είναι μαζί μου. Πριν από κάθε παιχνίδι προσεύχομαι και μιλάω με τον αδερφό μου. Αυτά τα 3-4 λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι όλα είναι γαλήνια, έχω χρόνο για να καθαρίσω το κεφάλι μου και να μιλήσω με τον αδερφό μου. Ξέρω ότι είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι, ότι με παρακολουθεί ακόμα. Κάποιες φορές κατρακυλάω, είναι μέρος της διαδικασίας συμφιλίωσης με την ιδέα. Κάποιες ημέρες δεν θέλω να παλέψω, κάποιες ημέρες θέλω να τα παρατήσω, αλλά σκέφτομαι ότι εκείνος θα ήθελε να συνεχίσω να παλεύω, οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι ο αδερφός μου είναι υπερήφανος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής των Βαυαρών, μιλώντας στο επίσημο site της EuroLeague.

Τόνισε ακόμα για τον αδερφό του και τον χαρακτήρα που είχε πως: «Ο Ζακ ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε την οικογένεια ενωμένη. Ήταν εκείνος που φρόντιζε ώστε όλοι να γελούν, να είναι χαλαροί και να μην αγχώνονται πολύ. Το πιο τρελό είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι μέχρι να χαθεί. Αλλά από τη στιγμή που χάνεται νιώθεις το κενό και σου λείπει συνέχεια.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0