Basket Talk

MundoBasket 2023: «Ψήνεται» επιστροφή Καρλ-Άντονι Τάουνς στη Δομινικανή Δημοκρατία μετά από μια δεκαετία!

MundoBasket 2023: «Ψήνεται» επιστροφή Καρλ-Άντονι Τάουνς στη Δομινικανή Δημοκρατία μετά από μια δεκαετία!
Ένας ακόμα αστέρας της «πορτοκαλί θεάς» είναι πιθανό να δώσει το... παρών στο MundoBasket του ερχόμενου καλοκαιριού καθώς ο Καρλ-Άντονι Τάουνς δήλωσε πως θέλει να πάιξει με το εθνόσημο (Δομινικανή Δημοκρατία) μετά από μία δεκαετία.
Πάνε 10 χρόνια από τότε που ο Καρλ-Άντονι Τάουνς φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Δομινικανής Δημοκρατίας και εκπροσώπεησε την πατρίδα του. Τότε ήταν το FIBA AmeriCup του 2013, πλέον θα είναι -κατά πάσα πιθανότατα- κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ο 27χρονος αστέρας των Τίμπεργουλβς λοιπόν, ο οποίος επέστρεψε τις τελευταίες μέρες δυναμικά μετά την πολύμηνη απουσία του, δεν σκέφτεται μόνο το NBA όπως φάνηκε και στα όσα δήλωσε στον όστιν Ρίβερς και το πρόσφατο podcast «The Ringer NBA Show». Σε αυτό λοιπόν, ο Τάουνς δεν έκρυψε τα... σχεδιά του ώστε να εκπροσωπήσει την Δομινικανή Δημοκρατία στο επερχόμενο MundoBasket.

«Θέλω να αγωνιστώ με τη Δομινικανή Δημοκρατία φέτος το καλοκαίρι. Θα ήταν τέλειο. Θα ήταν εκπληκτικό. Προσπαθώ να το κάνω πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά ο αστέρας της Μινεσότα.

Φυσικά η εν λόγω δήλωση σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους συμπατριώτες του, οι οποίοι έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν την Αργεντινή μέσα στο «σπίτι» της, την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών στη ζώνη της Αμερικής. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού θα γίνει... παρέλαση σουπερ-σταρ.

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0