Basket Talk

Εμπίντ: «Μου αρέσει να είμαι ο... κακός της υπόθεσης»

Εμπίντ: «Μου αρέσει να είμαι ο... κακός της υπόθεσης»

Ιδιαίτερα… καυστικός ήταν ο Τζοέλ Εμπίντ σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Τζοέλ Εμπίντ παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο «Τhe Athletic». Μίλησε τόσο για τους αγώνες που ακολουθούν, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος εν όψει των play-offs.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νιώθω υπέροχα. Αυτό είναι το καλύτερο που έχω νιώσει σε όλη μου την καριέρα, ειδικά πλησιάζοντας το τέλος της σεζόν και πηγαίνοντας στα play-offs. Εκεί εστιάζω. Είμαι έτοιμος για ένα μεγάλο... run. Νομίζω ότι έχουμε τα σωστά παιδιά, οπότε το θέμα είναι να ενωθούμε και όλοι να κάνουν τη δουλειά τους.

Πραγματικά πιστεύω ότι δεν είμαι πολύ συμπαθής. Και είναι εντάξει από εμένα, δεν πειράζει. Θα είμαι ο κακός. Μου αρέσει να είμαι η α-τρύπα ούτως ή άλλως. Μου αρέσει να είμαι το αουτσάιντερ. Οπότε δεν πειράζει. Το θέμα μου είναι, όταν φεύγω από το παιχνίδι του μπάσκετ, θέλω να βεβαιωθώ ότι ο κόσμος με κοίταξε ως ... είναι δύσκολο να είσαι ο σπουδαιότερος γιατί πρέπει να κερδίσεις ένα σωρό πρωταθλήματα και δεν είναι όλοι τυχεροί που το κάνουν γιατί μόνο μία ομάδα μπορεί να κερδίσει και πρέπει να έχεις τα σωστά κομμάτια γύρω σου ... αλλά όταν φεύγω από το παιχνίδι, θέλω να βεβαιωθώ ότι λένε: Κανείς δεν τον σταματούσε επιθετικά και αμυντικά και ήταν ένα τέρας.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0