Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Μου έλειψε πολύ η ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Μου έλειψε πολύ η ομάδα»
Για την προσέγγιση του Ολυμπιακού, τη συσσωρευμένη κούραση αλλά και τη δική του απουσία από τον πάγκο της ομάδας στα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω της ίωσης, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός πάτησε όσο... γκάζι χρειάζοταν και επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ με κατοστάρα, διατηρώντας το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είδαν και τον... καπετάνιο τους, Γιώργο Μπαρτζώκα, να επιστρέφει στον πάγκο μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, με τον ίδιο να παραδέχεται πως του έλειψε πολύ η δουλειά του και το να βρίσκεται μαζί με την ομάδα.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το πέρας του αγώνα:

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Συμφωνήσαμε με τους παίκτες ότι έχουμε τρία παιχνίδια για την κανονική περίοδο. Όπως καταλαβαίνετε, και τα τρία να τα χάναμε, πάλι πρώτοι θα βγαίναμε. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουμε πάντα το πνεύμα του νικητή, πρέπει πάντα να παίζουμε σοβαρά και με σεβασμό στον αντίπαλο. Μέσα από αυτό βελτιωνόμαστε κι εμείς. Βρίσκουμε ρυθμό και μοιράζουμε τον χρόνο. Θέλουμε να μείνουμε υγιείς, είναι πολύ σημαντικό... Ο Γουόκαπ και ο ΜακΚίσικ δίνουν τον τόνο στην άμυνα, οι ψηλοί μας κάνουν καλή δουλειά...».

Για την επιστροφή του στον πάγκο: «Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε πολύ η ομάδα. Είναι 100 φορές χειρότερα να το βλέπεις από την τηλεόραση απ' ό,τι στο γήπεδο! Είδα και την ομάδα στο παιχνίδι με το Λαύριο. Για τους τηλεθεατές είναι καλό να βλέπουν τον Ολυμπιακό, για τον προπονητή όχι τόσο (γέλια). Δεν αρκεί μόνο μια νίκη στην EuroLeague. Τώρα θέλουμε τη νίκη στον αγώνα με τη Βιλερμπάν, εκεί εστιάζουμε», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0