Basket Talk

Οι διαιτητές του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών δεν είχαν ιδέα από instant replay!

Οι διαιτητές του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών δεν είχαν ιδέα από instant replay!
Νέα… ήθη από την Ομοσπονδία μπάσκετ η οποία όρισε στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών τρεις διαιτητές οι οποίες δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν το instant replay!
Σχετικά Άρθρα
Διάθεση για πειράματα είχαν στην ΕΟΚ και μάλιστα στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι (26/3) στο κλειστό της Ζοφριάς. Και αυτό γιατί ορίστηκαν να τον διαιτητεύσουν οι διαιτητές Γρίβα, Κώτσου και Ασημακάκη, τρεις γυναίκες διαιτητές οι οποίες όμως είχαν ένα μειονέκτημα. Επειδή καμιά τους δεν είναι αξιολογημένη στην Α1 δεν γνώριζαν και δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ στην καριέρα τους έως τώρα το σύστημα IRS δηλαδή το περιβόητο instant replay!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν για το ότι λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης (από το ΕΡΤ Sports) του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ελευθερία Μοσχάτου έμαθαν ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν μια ώρα πριν το τζάμπολ!

Στον αγώνα χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουν τελικά δύο φορές και ήταν όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση εμφανώς αγχωμένες για το πως να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα και οι δύο φάσεις ήταν πολύ σημαντικές, ένα καλάθι που αρχικά είχαν μετρήσει υπέρ του Παναθηναϊκού και τελικά το ακύρωσαν και άλλη μία σε ένα κρίσιμο σουτ πριν το φινάλε που αρχικά το μέτρησαν ως δίποντο και τελικά ήταν τρίποντο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0