Basket Talk

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις»

Πως σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την ήττα των Μπακς από τους Νάγκετς στο Ντένβερ.

Οι Μπακς ηττήθηκαν από το Ντένβερ (129-106)  και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον απόηχο του αγώνα έκανε δηλώσεις, αναφερόμενος στο τι δεν πήγε σωστά για τα «ελάφια». Επιπλέον, δεδομένου του ότι η ομάδα του Μιλγουόκι είναι πρωτοπόρος στην Ανατολή και το Ντένβερ στην Δύση, ο Greek Freak δήλωσε πως δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να συναντηθούν ξανά στην συνέχεια της φετινής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη:

«Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0