Basket Talk

Παναθηναϊκός: Τρεις σερί ήττες στην κανονική περίοδο για πρώτη φορά μετά το 1990!

Παναθηναϊκός: Τρεις σερί ήττες στην κανονική περίοδο για πρώτη φορά μετά το 1990!

Οι «πράσινοι» δέχθηκαν στα Άνω Λιόσια την τρίτη διαδοχική τους ήττα στη φετινή Basket League, κάτι που είχε να συμβεί κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου από το 1990!

Γυρνάνε το χρόνο πίσω οι «πράσινοι» και όχι για κάτι… καλό. Ο Παναθηναϊκός έφυγε από το κλειστό των Άνω Λιοσίων με «άδεια» χέρια, καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 77-73. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη, αφού έχασε τόσο από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (13/3, 81-73) πριν από δύο εβδομάδες, όσο και στο ντέρμπι «αιωνίων» από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19/3, 74-76) την περασμένη αγωνιστική.

Τρεις συνεχόμενες ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν αποτελεί βέβαια συνηθισμένο φαινόμενο για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έγινε κάτι παρόμοιο, ήταν σχεδόν πριν από 33 χρόνια!

Πρόκειται για τη σεζόν 1990-91, στο διάστημα μεταξύ της 7ης και της 10ης αγωνιστικής, όπου δεν κατάφερε να πάρει το «ροζ φύλλο» αγώνα, σε καμία από τις τέσσερις περιπτώσεις! Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο του 1990 στο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο, για να ακολουθήσουν τα χαμένα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους γνώρισε την ήττα και στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να καταγράψει το τέταρτο κατά σειρά αρνητικό του αποτέλεσμα.

μπςικον.jpg

Στη φετινή Basket League, ο Παναθηναϊκός έφτασε για πρώτη φορά τόσο κοντά στο συγκεκριμένο, όχι και τόσο κολακευτικό, ρεκόρ του. Ο Χρήστος Σερέλης αναζητά πια την άμεση αντίδραση των παικτών του και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα την επόμενη αγωνιστική, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (2/4).


Τάσος
Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0