Basket Talk

Ο Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό και ο Ντόντσιτς στον Παναθηναϊκό μέσω του Hoopsify! (video)

Ο Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό και ο Ντόντσιτς στον Παναθηναϊκό μέσω του Hoopsify! (video)
Το όνειρο κάθε Ευρωπαίου φιλάθλου έγινε πραγματικότητα έστω και εικονικά. Το Hoopsify λοιπόν μέσω του καναλιού του στο Youtube κυκλοφόρησε ένα τρομερό βίντεο με... αστέρες του NBA να αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκα. Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στα «πράσινα» ο Ντόντσιτς.
Πόσες και πόσες φορές έχουμε σκεφτεί τους σταρ της αντίπερας όχθης του Ατλαντικού να παίζουν στα μέρη μας και να τους απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα στη Euroleague. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας μεν, πήρε... σάρκα και οστά δε, έστω και εικονικά. 

Το Hoopsify μέσω του καναλιού του στο YouTube πραγματοποιεί τα όνειρα και με το κυρίως μενού να πλησιάζει και στις δύο διοργάνωσεις, κάνει «συνδέσεις» που ξετρελαίνουν.

Στο Πριγκιπάτο και συμπαίκτης με τον φίλο του, Μάικ Τζέιμς (για πόσο ακόμα δεν ξέρουμε), ο Κέβιν Ντουράντ που θα αντιμετωπίζει τον Εμπίντ κάθε φορά που θα συναντά την Άλμπα του Βερολίνο. Βαυαρός γίνεται ο Γιόκιτς ενώ στα του οίκου μας, ο «Greek Freak» γίνεται κάτοικος Πειραιά και ο Ντόντσιτς κάνει τα... μαγικά του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ότι δεν μπορείς να ζήσεις, τουλάχιστον ονειρεύσου το:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0