Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 30: Σημαντικά προβλήματα και… αρκετά ερωτηματικά λίγο πριν το φινάλε!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 30: Σημαντικά προβλήματα και… αρκετά ερωτηματικά λίγο πριν το φινάλε!

Μέχρι και προπονητές απόντες έχει η 30η Αγωνιστική της EuroLeague. Σημαντικά τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, πρωτοκλασάτα ονόματα μένουν στα… πιτς λίγο πριν τη «δύση» της κανονικής διάρκειας στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Φορτσάρουν οι ομάδες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική 8άδα της Ευρωλίγκα και στα «πρόθυρα» αυτής γίνεται ο… κακός χαμός. Στο τελευταίο αυτό κομμάτι όμως του θεσμού και για κάποιους εξαιρετικά σημαντικό, πρέπει οι 18 προπονητές να βρουν λύση ακόμα και στις απουσίες, οι οποίες  έχουν ανοδική τάση στη στροφή αυτή.

Στα του οίκου μας και ξεκινώντας με χρονολογική σειρά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (23/3, 20:30) σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τους «πράσινους». Εκτός των άλλων, μπορεί ο Χρήστος Σερέλης να υπολογίζει πλέον στον Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν μήνα στην ενεργό δράση, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους Μπέικον, Πονίτκα. Μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει πάνω από την παρουσία του «κινητήριου μοχλού» των πρασίνων, Πάρις Λι με τις πιθανότητες παρόλα αυτά να είναι με το μέρος του για να αγωνιστεί. Από την άλλη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε τον Χίγκινς να ταξιδεύει στην Αθήνα με τους υπόλοιπους, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του.

Στον Ολυμπιακό μπορεί το απουσιολόγιο να είναι… λευκό εντός των 4 γραμμών για τη δύσκολη έξοδο στην «καυτή» Stark Arena, παρόλα αυτά και έξω από αυτές δεν θα βρίσκεται ο… στρατηγός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κατάφερε να αφήσει πίσω του την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έτσι χρέη head coach για τους Πειραιώτες θα πάρει ο Χρήστος Παππάς.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο… πονοκέφαλος ελέω τραυματισμών πάει «σύννεφο». Η Αρμάνι παλεύει με… νύχια και με δόντια για να προλάβει το «τρένο» της 8αδας και θα ψάξει νέα νίκη (κόντρα στη Μπάγερν) χωρίς τον Κέβιν Πάνγκος ενώ αμφίβολος είναι και ο Σιλντς. Η έτερη ιταλική Βίρτους θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μίλος Τεόντοσιτς σε αυτό το κρίσιμο χρονικά κομμάτι.

Χωρίς τον Γκος θα παλέψει για την πρωτιά η Ρεάλ ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει να ανέβει ένα… βουνό για το πλεονέκτημα έδρας, με τον σταρ της Σκότι Ουίλμπεκιν να μπαίνει στα… πιτς για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Σημαντική η απουσία και για τη Βαλένθια αυτή του Πρέπελιτς.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιόβελ Ζούσμαν, Γιάνι Ουότζελ (αμφίβολος), Ταμίρ Μπλατ (αμφίβολος), Γιοχάνες Τίμαν (αμφίβολος)

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Ροντρίγκ Μπουμπουά (αμφίβολος)

Αρμάνι Μιλάνο: Ντέβον Χολ, Πολ Μπιλίνγκα, Λουίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος, Σαβόν Σιλντς (αμφίβολος)

Βαλένθια: Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κάιλ Αλεξάντερ, Ζεμ Πραντίγια, Κλεμέν Πρέπελιτς

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν, Ζακαρί Ρισαρέ

Βίρτους Μπολόνια: Γκόρα Καμαρά, Αϊζάια Κορντινιέ, Σέμι Οτζελέγε, Μίλος Τεόντοσιτς, Αλεσάντρο Πατζόλα (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς (αμφίβολος), Νεμάνια Νέντοβιτς (αμφίβολος)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς, Αϊζάια Τέιλορ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς, Τζέιλεν Άνταμς

Μονακό: Μάικ Τζέιμς

Μπάγερν Μονάχου: Ελίας Χάρις, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Οθέλο Χάντερ (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: Κόρι Χίγκινς (αμφίβολος)

Μπασκόνια: Πιέρια Χένρι, Τάντας Σεντερίσκις

Ολυμπιακός: Γιώργος Μπαρτζώκας (προπονητής)

Παναθηναϊκός Ντουέιν Μπέικον, Ματέουσζ Πονίτκα, Πάρις Λι (αμφίβολος)

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος

Φενέρμπαχτσε: Μιτετσάν Μπίρσεν, Κώστας Αντετοκούνμπο, Ντεσόν Πιέρ, Σκότι Ουίλμπεκιν

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0